in , , , , ,

Είναι η βραδιά για την Ελένη απόψε, και θα είμαστε όλοι εκεί

Όλες οι σκέψεις της αλληλεγγύης, της στήριξης και της συμπαράστασης οδηγούν απόψε το βράδυ στο ΕΠΑ.Λ. Νεάπολης, όπου θα φιλοξενηθεί η συναυλία των αδελφών Στρατάκη.
Η συνεργασία συλλόγων, φορέων και επαγγελματιών της περιοχής έχει καλό σκοπό: την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της μικρής Ελένης, που άμεσα θα μπει στο χειρουργείο για μεταμόσχευση καρδιάς.
«Έχουμε καταφέρει να ενώσουμε δυνάμεις όλοι μαζί και αυτό είναι το σημαντικό. Το οικονομικό πρόβλημα της οικογένειας έγινε έννοια όλων μας, σε όλη την διάσταση του Δήμου Αγ. Νικολάου, καθώς συνδράμουν και βοηθούν, στηρίζουν και ενισχύουν άνθρωποι και φορείς από παντού», επισημαίνει ο αρμόδιος για θέματα Νεάπολης Αντιδήμαρχος κ. Κωστής Κοκκίνης.
Ο κ. Κοκκίνης αναγνωρίζει στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέοι» Νεάπολης, που έχουν αναλάβει το μπαρ όσο και την ψησταριά της συναυλίας, την καλή και πάντα θετική διάθεσή τους να συνδράμουν ξανά.
Αλλά και στέκεται στους αδελφούς Γιώργο και Νίκο Στρατάκη και στους συνεργάτες μουσικούς, που θα καλύψουν το μουσικό μέρος της συναυλίας και ούτε καν τα ηχητικά ήθελαν να τους καλύψουν.
10 5 16 συναυλια
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ