in ,

Είμαστε περήφανοι για όλους σας

Άλλη μια σχολική εκπαιδευτική χρονιά στην ουσία έφτασε στο τέλος της , με την ανακοίνωση των βάσεων και την εισαγωγή νέων φοιτητών στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα . Η διαδρομή μακρά και κουραστική όλα αυτά τα χρόνια , μέχρι το τέλος, για γονείς και φυσικά για τους πρωταγωνιστές, τα παιδιά .Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια αρχικά για την προσπάθεια όλων των παιδιών , κάποια από αυτά δεν τα κατάφεραν δυστυχώς ,για την συγκεκριμένη προσπάθεια. Είναι λογικο να υπάρχει μια πίκρα ,αλλά η ζωή είναι γεμάτη προσπάθειες και στόχους και αυτή ήταν μόνο η αρχή , οπότε η Παλη συνεχίζεται με πάθος , ένταση και σίγουρα θα υπάρξει δικαίωση . Εκ μέρους όλου του συλλόγου του Αλμυρού να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας , στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους στα πανεπιστήμια.

Ο ΓιωργοςΜυλωνακης εισήχθη στο Φυσικό Ηρακλείου ,

ο Μανος Αρχοντουλακης εισήχθη στην ελληνική αστυνομία ,

ο Αριστοτελης Μουλακακης εισήχθη στο πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα διοικησης επιχειρήσεων και τέλος,

ο Γιάννης Κοντες ,ο οποίος έκανε αξιοπρεπή και φιλότιμη προσπάθεια ανάλογη του ήθους του και της αρίστης ποιότητας του σαν νέου ανθρώπου .

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς εδώ στο σωματείο ,γιατί ένας βασικός σκοπός και στόχος μας , είναι όχι μόνο να προάγουμε το σώμα αλλά και το πνεύμα , ώστε να αποδίδονται στην κοινωνία άριστοι πολίτες .

Οι παραπάνω αθλητές θα είναι παράδειγμα προς τους μικρότερους και θα γίνει ειδική μνεία από τον προπονητή μας ,σε μια από τις επόμενες προπονήσεις .

Να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας και σε μια καλή φίλη και δική μας άνθρωπο την κυρία Νίκη Δρακωνάκη για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο τμήμα Νοσηλευτικής .

Καλή και επιτυχημένη διαδρομή στην νέα ζωή σας που τώρα ξεκινάει . Να έχετε τύχη , να μην σταματήσετε ποτέ να προσπαθείτε και παλεύεται , να βάζετε στόχους και να κυνηγάτε τα όνειρα σας .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ