in ,

Είμαστε άξιοι των επιλογών μας…

…γράφει ο Θάνος Κορομπύλιας

 

Ούτε να χαρεί μπορεί κανείς…

 

Αναμφισβήτητα η αλλαγή στην κυβέρνηση της χώρας είναι μια σημαντικά νέα πολιτική κατάσταση που ελπίζουμε να φέρει νέα ήθη στο πολιτικό και όχι μόνο γίγνεσθαι.

 

Περιμένουμε να δούμε αν όλα όσα έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα τα κάνουν πράξη τώρα που κρατούν και το μαχαίρι και το πεπόνι στα χέρια τους.

 

Γνωρίζουμε δε ότι οι όποιες αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν από την μια μέρα στην άλλη και για τον λόγο αυτό θα έχουμε την υπομονή που χρειάζεται ώστε να δούμε να γίνονται πράξεις.

 

Τα δύο πολύ άσχημα δεδομένα που προέκυψαν από τις εκλογές και για τα οποία έχουμε την απόλυτη ευθύνη εμείς οι πολίτες είναι απο την μια η μεγάλη αποχή και από την άλλη το ότι είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή της οποίας όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη είναι στην φυλακή, άκουσον άκουσον.

 

Στις εκλογές της Κυριακής ψηφίσαμε λιγότεροι από ότι σε αυτές του 2012,  την ώρα που θα έπρεπε να βρισκόμασταν όλοι στις κάλπες και να δίνουμε την απάντηση που πρέπει σε όσα έγιναν στην χώρα και σε όλα όσα περιμένουμε να γίνουν και να αλλάξουν.

 

Η άνοδος δε της Χρυσής Αυγής δίνει στο κάθε ένα το δικαίωμα να λέει καλά να πάθουμε σαν λαός, καλά να πάθουμε από την στιγμή που φάνηκε ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν η επιλογή τόσων χιλιάδων είναι η στήριξη των μελών τρομοκρατικής οργάνωσης που σκορπίζει μόνο μίσος και  τσαλακώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς, τότε να μην ζητάμε ευθύνες από πουθενά αλλού.

 

Φταίμε, εμείς!

 

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ