in , , ,

Είμαι πρεσβευτής της Κρήτης και του νομού Λασιθίου.

Μεγάλο ποσοστό Ελλήνων έχει την Κρήτη σαν πρώτη του επιλογή για τις διακοπές του φέτος το καλοκαίρι, την διαπίστωση αυτή έκανε ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους στο πρώτο ραδιόφωνο της χώρας, στον REAL fm.
 
 
Ο πολύ καλός συνάδελφος Γιώργος Ψάλτης που ακούμε κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 5 το πρωί έως και τις 8 στο πρόγραμμα του σταθμού που αναμεταδίδεται στο νομό μας  από το Λατώ fm 103,3 δηλώνει ενθουσιασμένος από την Κρητική φιλοξενία και δη τις ομορφιές του νομού Λασιθίου ενώ χωρίς καθόλου να κουραστεί θα μεταφέρει τις καλές του εντυπώσεις στις εκπομπές και στα κείμενα του γιατί απλά έτσι το νοιώθει.
 
Ο ίδιος έφτασε στην πόλη το πρωί χθες με το κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL CRYSTAL ταξιδεύοντας χωρίς να είναι προσκεκλημένος δημοσιογραφικά από κάποιον και έτσι έχει πιο ελεύθερη κρίση στα λεγόμενα του, πήγε μια βόλτα στην Ιεράπετρα και επέστρεψε για να φύγει επίσης με το καράβι.  Προτείνει ανεπιφύλακτα τον τρόπο διακοπών με κρουαζιερόπλοιο καθώς άνετα οικονομικά και εύκολα γνωρίζεις νέους τόπους της χώρας και όχι μόνο ενώ δεν είναι καθόλου κουραστικό καθώς ταξιδεύεις νύχτα και φτάνεις τους προορισμούς νωρίς το πρωί.
 
Χαρακτήρισε την περιοχή μας ιδανικό προορισμό για διακοπές όχι μόνο το καλοκαίρι ενώ με το χέρι στην καρδιά όπως χαρακτηριστικά είπε έχει μόνο καλά να λέει για τον τόπο, τους ανθρώπους του, τα αήθη και τα έθιμα και βέβαια την κουζίνα του.
 
Αναφορικά με την παρούσα κατάσταση που βιώνουμε είπε πως βρισκόμαστε σε αναμονή όλων όσον θα συμβούν από τον Σεπτέμβριο στην χώρα και σε πολλές κοινωνικές τις ομάδες, το θέμα με την Βρετανία που τάραξε τα νερά και δεν ξέρουμε ακόμα πως θα ηρεμήσουν όπως και  δεν ξέρει ακόμα κανείς να πει πως θα λειτουργήσει όλη η χώρα από τους επόμενους μήνες καθώς είναι πολλά σε εξέλιξη με παράγοντες αστάθμητους και ρευστούς. Τέλος δηλώνει πρεσβευτής του νησιού και δη της ανατολικής μεριάς του  χωρίς να υποστηρίζει καμία επαγγελματική συνεργασία ή υποχρέωση με φορείς ή ανθρώπους από τον τόπο μας. «Απλά συνεχίστε να κάνετε ότι κάνατε πάντα, φιλοξενία, ευγένεια, καλές τιμές και πάνω από όλα ντοπιολαλιά.» σχολίασε.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ