Menu
in ,

…εάν αρχίσουμε να γράφουμε (και την νύχτα) δεν θα κυκλοφορεί κανένα αυτοκίνητο

Την αγανάκτηση, την απορία και την σκέψη του μοιράζεται ο αναγνώστης Μ.Π στο κοινό του fonien.gr για ένα θέμα που μας απασχολεί όλους, με τον κάθε ένα από εμάς να το βλέπει απο την δική του μεριά, μετά από την δική του εμπειρία στη πόλη
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Γράφει λοιπόν:

“Σάββατο βράδυ στον Άγιο Νικόλαο και φεύγοντας από ένα σπίτι όπου ήμουν καλεσμένος, διότι δεν πάω σε μαγαζιά επειδή καπνίζουν ανεξέλεγκτα παρά τον αντικαπνιστικό νόμο, έπεσα πάνω σε αυτό το καταπληκτικά σταθμευμένο αυτοκίνητο της φωτό, στην συμβολή οδών Κύπρου και Κοζύρη (πίσω από την Αγία Τριάδα), που έχει καταλάβει με μαεστρία όλο το πεζοδρόμιο εμποδίζοντας και την ράμπα ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Το κακό δεν είναι όμως αυτό διότι παντού υπάρχουν και θα υπάρχουν οι ασυνείδητοι. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κανείς να τους τιμωρήσει. Φτάνοντας στην διασταύρωση, κατά σύμπτωση πέρασαν μπροστά στα μάτια μου τρεις αστυνομικοί με δύο μοτοσυκλέτες και πάνω που είπα “α, υπάρχει Θεός”, οι τρεις αστυνομικοί έριξαν μια ματιά για δύο δευτερόλεπτα χωρίς καν να κόψουν ταχύτητα και συνέχισαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!!!!!!!
Ακολούθησα τους αστυνομικούς οι οποίοι σταμάτησαν στην πλατεία. Τους ρώτησα γιατί δεν έγραψαν το εν λόγω αυτοκίνητο αφού πέρασαν από μπροστά του και μού απάντησαν ότι “εάν αρχίσουμε να γράφουμε (και την νύχτα) δεν θα κυκλοφορεί κανένα αυτοκίνητο”!!!! Μα ο ΚΟΚ δεν αναφέρει πουθενά ότι σταματάει να ισχύει την νύχτα. Ένα το κρατούμενο. Αλλά τί? Θέλουν να πουν ότι γράφουν την ημέρα? Ας έγραφαν την ημέρα και ας μην έγραφαν την νύχτα. Αλλά ούτε την ημέρα γράφουν!
Και στο φινάλε, εάν είναι απαραίτητο, ας μην κυκλοφορεί κανένα αυτοκίνητο αν είναι παράνομα. Να κυκλοφορούν μόνο τα νόμιμα. Ας μας προστατεύσει κάποιος επιτέλους από τους παράνομους.
Στην δε πλατεία όπου σταμάτησαν, άλλο μεγάλο χάλι. Παντού ατάκτως σταθμευμένα αυτοκίνητα με πιο κραυγαλέο ένα που είχε σταθμεύσει στην μέση τού κυκλικού κόμβου δίπλα στην νησίδα! Οι αστυνομικοί απλοί θεατές σε όλο αυτό, νομιμοποιώντας έτσι με την στάση τους την παρανομία.
Θα πρέπει να αρχίσουμε κάποτε να τηρούμε τους νόμους σ’ αυτήν την χώρα. Εάν δεν έχουμε συμπεριφορά, ας έχουμε τιμωρία. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να έχουμε πρώτα αστυνομία. και αστυνομία, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν έχουμε. Ας το χωνέψουμε! Και ας κάνουν κάτι οι αρμόδιοι, επιτέλους, αν υπάρχουν ακόμη τέτοιοι σ’ αυτήν την χώρα, διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ, υποβαθμίζοντας απίστευτα την ποιότητα τής καθημερινής μας ζωής.”
Μ.Π
Σ.Σ τα στοιχεία του αποστολές είναι στην διάθεση του fonien.gr

Leave a Reply

Exit mobile version