in

Δολοφόνησε και… τεμάχισε νεαρή ηθοποιό – Σε δύο βαλίτσες βρέθηκε το πτώμα (PICS)

Μπροστά σε έγκλημα βγαλμένο από τα πιο αρρωστημένα θρίλερ του Χόλιγουντ βρέθηκε η αστυνομία του Όρεγκον η οποία ανακάλυψε το πτώμα μιας νεαρής καλλονής τεμαχισμένο, χωμένο σε δύο βαλίτσες και κρυμμένο στο πορτ μπαγκάζ μιας εγκαταλελειμμένης BMW έξω από το Πόρτλαντ.

Η 28χρονη Σάρα Ζγκούλ, μοντέλο, ηθοποιός και μητέρα ενός μικρού παιδιού βρέθηκε αποκεφαλισμένη και τεμαχισμένη μέσα σε δύο βαλίτσες, ενώ το μυστήριο της δολοφονίας της περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε ένα άτομο που φέρεται να σχετίζεται με το στυγερό έγκλημα.

Το άτομο αυτό φαίνεται να έφερε σοβαρά τραύματα στο σώμα του και, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, ενώ είχε εντοπιστεί μέσα σε χαράδρα σε δασώδη περιοχή. Η αστυνομία για την ώρα δεν δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ούτε έχει ξεκαθαρίσει αν είχε σχέση και τι είδους με το θύμα.

Ωστόσο, η δολοφονία έχει συγκλονίσει σχεδόν ολόκληρη την κοινωνία του Πόρτλαντ, με φίλους και συγγενείς της άτυχης γυναίκας να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμα τι έχει συμβεί. Φίλη της Ζγκουλ δήλωσε στον Oregonian ότι «είχε αγγίξει τη ζωή των ανθρώπων που ήταν κοντά της. Δεν θα μπορούσες ποτέ να ξεχάσεις το μεταδοτικό χαμόγελο ή το γέλιο της. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Η απώλειά της είναι μεγάλη».
ΠΗΓΗ: topontiki.gr