in ,

Διευθυντές ξενοδοχείων Κρήτης, πρόβλέψεις για την περίοδο 2022

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, πραγματοποίησε με επιτυχία την 16 Νοεμβρίου  2021 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Astoria  Capsis στο Ηράκλειο, με  την δυνατότητα συμμετοχής διαδικτυακά μέσω zoom, για όσους δεν ήταν εφικτή η φυσική παρουσία.

 

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Σφακιανάκης Γ.,  καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και εξέφρασε τη χαρά του που μετά από καιρό πραγματοποιούνται δια ζώσης οι ολομέλειες του συλλόγου.

Κατόπιν, ακολούθησε ενημέρωση από τους τουριστικούς πράκτορες κ. Μυλωνάκη Θεόδωρο OTS-MTS και κ. Απλαδενάκη Μανώλη TEZTOUR για τη σεζόν 2021 και προβλέψεις για το 2022.

O αερολιμενάρχης, κ. Πλιάκας Γ. μίλησε για την κίνηση του αεροδρομίου της σεζόν 2021 και έκανε προβλέψεις για την κίνηση της νέας σεζόν καθώς επίσης και για την εξέλιξη του νέου αεροδρομίου.

Ακολούθησε ενημέρωση περί Αξιοποίηση τροφικών υπολειμμάτων από χώρους φιλοξενίας και εστίασης από τον κ. Μανιό Θρασύβουλο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Ο κ. Παπουτσάκης Γ. ενημέρωσε για τη διεθνή τουριστική έκθεση Λονδίνου WORLD TRAVEL MARKET (WTM) που πραγματοποιήθηκε 1 – 3 Νοεμβρίου.

Ο κ. Ψαρουδάκης Μανούσος προέβη σε ενημέρωση για τα σεμινάρια και το επιμορφωτικό έργο που θα διεξάγει ο σύλλογος το νέο έτος.

Ανακοινώθηκε η οριστικοποίηση των επιτροπών και των ομάδων εργασίας του Συλλόγου, και  έγινε ενημέρωση από κάθε επικεφαλή για την πρόοδο εργασιών του τομέα τους.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για διάφορα επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος .

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχαριστίες του προέδρου  του συλλόγου στην διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου Astoria Capsis για την άψογη  φιλοξενία του.

 

Πρόεδρος,                                                                                 Γεν. Γραμματέας,

Γ. Σφακιανάκης                                                                         Ευτ. Πετράκης