in ,

Διακρίσεις και δράσεις σε ξενοδοχεία της περιοχής

Μήνας διακρίσεων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων για τα ξενοδοχεία του ομίλου Bluegr Hotels & Resorts ήταν ο Ιούνιος. Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Hμέρας Περιβάλλοντος στις αρχές Ιουνίου τα ξενοδοχεία της Bluegr Hotels & Resorts σεβόμενα την προστασία του Περιβάλλοντος διοργάνωσαν διάφορες δραστηριότητες.
Στο Candia Park village οι μικροί μας επισκέπτες τίμησαν το περιβάλλον ζωγραφίζοντας την Γη όπως ακριβώς την φαντάζονται.
Το Sensimar Minos Palace διοργάνωσε μέρα γνωριμίας με την βιοποικιλότητα και συγκεκριμένα τα φυτά. Οι επισκέπτες μαζί με το προσωπικό του ξενοδοχείου περιηγήθηκαν στο ξενοδοχείο και ανακάλυψαν την ιστορία και την ομορφιά της φύσης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Minos Palace.
Στο Minos Beach art hotel διοργανώθηκε εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας στην οποία συμμετείχαν το προσωπικό και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου με μεγάλη χαρά.
Ο μήνας συνεχίστηκε με διακρίσεις των τριών ξενοδοχείων του ομίλου με βραβεία αριστείας απο το TripAdvisor τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως
ΘΑΝΟΣ Κ.