in , , , , ,

Δημιουργούν και προσφέρουν.

Εννέα ερασιτέχνες δημιουργοί από Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν επί τρεις μέρες, 8- 10 Απριλίου, στο μαγαζάκι του ΟΚΥΔΑΝ, τις μοναδικές χειροποίητες κατασκευές τους, κόσμημα και μικρά αντικείμενα διακόσμησης.
Είναι μια ακόμα κίνηση εθελοντών δημιουργών, που με το μεράκι και τις ικανότητές τους συμβάλουν οικονομικά στην ενίσχυση και στα έσοδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
«Είναι πολύ σημαντικό η ίδια η κοινωνία να απαντά στις αδυναμίες της δημόσιας διοίκησης και να προσφέρει τόσο τον κόπο και τις ιδέες τις, όσο και μέρος των εσόδων για να στηρίξει δομές και προσπάθειες που κανονικά είναι ευθύνη άλλων. Είμαστε τυχεροί διότι στον τόπο μας συμβαίνουν συχνά παρόμοιες δράσεις που δείχνουν ότι πραγματικά σαν κοινωνία ακόμα αντέχουμε και συνεχίζουμε να προσπαθούμε για την ενίσχυση των αδυνάμων πολλές φορές μόνο από τις δικές μας τις δυνάμεις. Στις μέρες που πλησιάζουν όλοι έχουν την ανάγκη για το ακόμα καλύτερο, όλοι μας έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε πιο καλά σαν άνθρωποι σαν πολίτες σαν κοινωνία», δήλωσε ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.
20160408_121114 p4
Ζήτησε δε από όλους να στηρίξουν με κάθε τους δύναμη παρόμοιες προσπάθειες και πρωτοβουλίες που ξεκινούν από τον ίδιο τον άνθρωπο για τους ανθρώπους δίπλα μας.
20160408_121139 p5 8 4 16 μιραμπελλο (3) p1
ΘΑΝΟΣ Κ.