in ,

Δημήτρης Γαλανάκης ζητά απαντήσεις από τον…συνδυασμό του

Ένας από τους πιο δραστήριους και «ζωντανούς» τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης αναμφίβολα είναι ο Δημήτρης Γαλανάκης. Όπως επισημαίνει, δημοσιοποιεί, συχνά- πυκνά τις σκέψεις και τις ιδέες του, τις ενστάσεις και τα παράπονά του για κανένα άλλο λόγο, παρά για το καλό του τόπου. Η κόντρα του ακόμα και με στελέχη του συνδυασμού με τον οποίο έχει εκλεγεί, αλλά ακόμα και με τον ίδιο το Δήμαρχο ή τους αντιδημάρχους το αποδεικνύει.
Η Νεάπολη τις μέρες αυτές σφύζει από ζωή, ο ίδιος καθημερινά βρίσκεται παντού, μιλά με κόσμο παρακολουθεί τις εξελίξεις. Στην ερώτηση πώς βλέπει τα πράγματα στην παρούσα φάση ο κ. Γαλανάκης είναι χείμαρρος: «Ζητούνται απαντήσεις. Με θέληση και ενθουσιασμό, ύστερα και από την παρότρυνση γνωστών και φίλων αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά. Ένα χρόνο μετά, η απογοήτευση πήρε τη θέση του ενθουσιασμού και ο προβληματισμός της θέλησης. Τα ερωτήματα των συγχωριανών μου, που με κατακλύζουν καθημερινά, είναι αμείλικτα και σε αυτά δεν έχω να δώσω κάποια πειστική απάντηση», σημειώνει.
Για τα βασικότερα από τα ζητήματα που του θέτουν οι πολίτες επισημαίνει: «Μου λένε πολλές φορές: Δε διαφωνούμε με τις αναπλάσεις χώρων, όμως για εμάς προτεραιότητα δεν είναι το Βερντέν, αλλά το να ανοίγουμε το πρωί τη βρύση και να τρέχει νερό.
«Τί θα γίνει», αναφέρει ότι τον ρωτούν «με την καθαριότητα της πόλης;
«Έχετε», συμπληρώνει ότι τον ρωτούν, «επίγνωση της κατάστασης των αγροτικών δρόμων της περιοχής μας;
«Τί θα γίνει», αναρωτιούνται ακόμα οι πολίτες «με τα αδέσποτα σκυλιά, μάλιστα, μερικά από αυτά άγρια;
«Υποσχεθήκατε», συνεχίζει ο κ. Γαλανάκης παρουσιάζοντας τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, «αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών από τις Υπηρεσίες της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης. Αντ’ αυτού προχωρήσατε στην υποβάθμιση των υπηρεσιών αυτών.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ