in

Δημήτρης Γαλανάκης, εύχεται και ευχαριστεί

 

Σε μια σειρά θεμάτων που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης είτε της ημερησίας διάταξης είτε εκτός αυτής, έχω μειοψηφήσει εφ όσον οι αποφάσεις δεν είναι προς το κοινό συμφέρον.

Η άποψή μου είναι, ότι δεν πρέπει να τροποποιούμε εγκεκριμένα σχέδια για να φτιάχνουμε ανέξοδα πρόχειρα έργα μόνο και μόνο για να τα χαρακτηρίσουμε δικά μας.

Έργα παλαιότερα που έγιναν με κόπο και με χρήματα συμπολιτών μας πρέπει να τα σεβόμαστε και δίπλα σ’ αυτά να κατασκευάζουμε τα νέα.

Δεν είναι λύση να ξηλώνονται παιδικές χαρές, να κόβονται δέντρα, να σφραγίζονται παράθυρα με πάνελ και παλέτες. Δεν είναι σωστό να δίνονται λύσεις πρόχειρες και ανέξοδες στην λογική πονάει δόντι βγάζω δόντι, πονάει μάτι βγάζω μάτι.

Όπου χρειάζεται πρέπει να συντηρείται, να επισκευάζεται και να φροντίζεται διαχρονικά κάθε παλαιότερο έργο.

Καθημερινά βρίσκομαι με τους συμπολίτες μου, ακούω τις απόψεις τους και τι τους απασχολεί γιατί αυτοί ζουν και εργάζονται στη Νεάπολη. Μου ζητούν να προσέξω εγώ αλλά και η νέα αντιδήμαρχος κα Έφη Βεληβασάκη-Κοκολάκη να μην βρεθούμε στην δύσκολη θέση που βρέθηκε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος να απολογηθούμε για το ότι δεν καταφέραμε να προωθήσουμε τα θέματα της Νεάπολης, ότι δεν βρήκαμε στήριξη από τις τεχνικές υπηρεσίες, το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και από τον ίδιο τον Δήμαρχο (απολογισμός κου Κοκκίνη Κων/νου εφημερίδα Ανατολή 09/03/2017).

Με αυτές τις σκέψεις θα ήθελα να ευχηθώ στη νέα αντιδήμαρχο κα Έφη Βεληβασάκη-Κοκολάκη για μια εποικοδομητική θητεία τέτοια που να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης και υλοποίησης του οράματος που είχαμε θέσει όλοι οι τοπικοί σύμβουλοι της Νεάπολης.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο αντιδήμαρχο κο Κοκκίνη Κων/νο για την συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια της θητείας του και να του ευχηθώ καλή συνέχεια με υγεία προσωπική και οικογενειακή.

Με εκτίμηση

Γαλανάκης Δημήτριος

Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης