in ,

Δεν χωρά αμφισβήτηση η ποιότητα του νερού

«Τα στοιχεία για την ποιότητα του νερού ύδρευσης είναι σαφή και δε χωρούν αμφισβήτηση»

Λόγω πρόσφατων δημοσιευμάτων ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ενημερώνει για ακόμα μία φορά τους δημότες ότι το νερό ύδρευσης του Δήμου είναι απόλυτα ασφαλές καθώς υπόκειται σε πολλαπλούς κι ενδελεχείς ελέγχους.

Όπως τονίζει ο κ. Καλαντζάκης:

«Η διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού στον Δήμο μας είναι πρώτης προτεραιότητας.  

Πραγματοποιούμε συνεχείς και εντατικούς ελέγχους του πόσιμου νερού στις δεξαμενές, στις πηγές  και στις γεωτρήσεις ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητά του μέχρι τη στιγμή που φτάνει στη βρύση του καταναλωτή.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη ποσότητα νερού ύδρευσης στους δημότες μας.

Το αρχείο των αναλύσεων του νερού είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράπετρας, στο Αρχείο Αναλύσεων Νερού, για όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί με πραγματικά στοιχεία.

Κάθε είδους δήλωση και τοποθέτηση που δεν βασίζεται σε αληθή στοιχεία και αποσκοπεί να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη και να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις είναι πραγματικά ανάξια προσοχής.

Τα στοιχεία είναι σαφή και δε χωρούν αμφισβήτηση. Ποιος ο λόγος λοιπόν να δημιουργούμε άσκοπη ανησυχία και ανασφάλεια στους δημότες της Ιεράπετρας;

Όλοι μας έχουμε την απόλυτη ευθύνη των λόγων μας. Και είναι επιλογή του καθενός αν θα βασίζει το λόγο του σε αληθή δεδομένα ή θα διαστρεβλώνει την αλήθεια διακινδυνεύοντας παράλληλα την προσωπική του εγκυρότητα και αξιοπιστία