in ,

Δεν τα ξέρουμε όλα οι γονείς, άκουσε το

Μία σημαντική εκδήλωση θα γίνει στη Νεάπολη την Δευτέρα του απόγευμα με θέμα της τους κινδύνους του internet και πως μπορούμε  να αποφύγουμε όλοι μας τις παγίδες του.

Για την εκδήλωση μίλησε στην εκπομπή του Λατώ 103.3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια το μέλος του συλλόγου των γονέων του Γυμνασίου της Νεάπολης Χάρης Σιαμπάνης

 

 

 

ακούστε εδώ

Πρόσκληση στην εσπερίδα με θέμα “ Απειλές του Διαδικτύου ”.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Συλλόγου γονέων Γυμνασίου Νεάπολης, συνδιοργανώνει με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Λασιθίου και τη διεπιστημονική ομάδα Ε.Σ.Τ.Ι.Α. εσπερίδα με θέμα “Απειλές του Διαδικτύου”

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Νεάπολης και είναι ανοικτή για όλους όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν.

Η εσπερίδα θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση των βασικών απειλών του διαδικτύου και θα απαντηθούν τα ερωτήματα των γονέων – ενηλίκων σχετικά με το πώς θα προστατέψουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο.

Εισηγητές της εσπερίδας είναι ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κύριος Φραγκάκης Κωνσταντίνος και η Ψυχολόγος &παιδαγωγός κυρία Δελημπαλταδάκη Σταυρούλα