in , , ,

Δεν σταματούσε να τους πυροβολεί

Σχεδίαζε καιρό την αυτοκτονία του με σκοπό να εκδικηθεί τους γονείς του. Κανείς όμως δεν γνωρίζει να πει με βεβαιότητα τι ήταν εκείνο που το «θόλωσε» και τον έκανε να σκοτώσει τον πατέρα και την αδελφή του πριν την μεγάλη …έξοδο.

Αστυνομικές πηγές μιλούν για διαθήκη-τόμο προκειμένου να περιγράψουν τις δεκάδες σελίδες, ιδιόχειρες και δακτυλογραφημένες, οι οποίες βρέθηκαν πάνω στον αυτόχειρα.

Ο 54χρονος είχε περάσει στο λαιμό του ένα κορδόνι στο οποίο ήταν δεμένοι δύο μεγάλοι κίτρινοι φάκελοι. Ο κάθε φάκελος περιείχε 7-8 μικρότερος φακέλους με αποδέκτες δημόσιους οργανισμούς και φορείς. Με αυτόν τον τρόπο επεδίωκε, όπως εκτιμάται, να διασφαλίσει ότι οι επιθυμίες του θα εκτελούνταν κατά γράμμα.

Στις σημειώσεις αυτές φέρεται να αποκαλύπτεται το ψυχολογικό δράμα που βίωνε ο 54χρονος φαρμακοποιός. Ξετυλίγοντας τις σελίδες γίνεται αντιληπτό ότι η αυτοκτονία ήταν μονόδρομος γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προετοιμάζονταν καιρό με κίνητρο να εκδικηθεί τους γονείς του.

 Ένιωθε αδικημένος και αποκλεισμένος από τα περιουσιακά και την αγάπη και αυτό τον έκανε να βιώνει μία απίστευτη οδύνη. Φαίνεται να είχε οργανώσει στο μυαλό του το τέλος που θα έδινε σε αυτό το δράμα, όμως την τελευταία στιγμή, έγινε κάτι που «πυροδότησε» το μίσος του και τον έκανε να στρέψει το όπλο και προς τα δύο στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Στους δύο κίτρινους φακέλους περιέχονται επίσης δεκάδες έγγραφα, τα οποία ο 54χρονος αυτόχειρας είχε τακτοποιήσει με περισσή επιμέλεια.

πηγη  cretalive.gr

Τους πυροβόλησε αρκετές φορές

Αν και την πρώτη ημέρα, πληροφορίες ανέφεραν ότι πατέρας και αδελφή είχαν βληθεί στο κεφάλι, η αυτοψία έδειξε ότι και τα δύο θύματα είχαν πυροβοληθεί αρκετές φορές.

Το σκηνικό του εγκλήματος είναι πραγματικά ανατριχιαστικό. Αποκαλύπτει ότι ούτε ο πατέρας αλλά ούτε και η αδελφή περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη και ουσιαστικά εκτελέστηκαν εκεί που κάθονταν. Μάλιστα η αδελφή είχε περάσει τυχαία την συγκεκριμένη ημέρα από το πατρικό της επειδή νωρίτερα ήταν κάπου κοντά.
Ο πατέρας βρέθηκε νεκρός στην καρέκλα που καθόταν στο υπνοδωμάτιο. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι αλλά και στην κοιλιά.

Η 43χρονη κείτονταν νεκρή στην άκρη του κρεβατιού. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, στο στέρνο, στην κοιλιά.

Το λουτρό αίματος συνεχίζεται μέχρι το διπλανό δωμάτιο, όπου εκεί πλέον οι αστυνομικοί αντικρίζουν σκηνικό …σφαγής. Ο 54χρονος αυτοπυροβολείται με κυνηγετική καραμπίνα. Οι αστυνομικοί αντικρίζουν ένα ακέφαλο πτώμα. Δίπλα του η καραμπίνα και λίγο πιο πέρα το φονικό πιστόλι. Και τα δύο τα κατείχε νόμιμα καθώς με βάση τα επίσημα έγγραφα πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις.

Οι αστυνομικοί θα χρειαστούν ημέρες μέχρι να ολοκληρώσουν την δικογραφία. Χρειάζεται χρόνος για να μελετήσουν την πολυσέλιδη διαθήκη και να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα, ενώ θα πρέπει να πάρουν καταθέσεις από την τραγική μάνα και άλλα πρόσωπα.