in

Δεν ξέρει ότι έχασε μάνα και αδερφή η 15χρονη που επέζησε από το πολύνεκρο τροχαίο!

Έφτασαν στην Κρήτη συγγενείς της 15χρονης για να την στηρίξουν μαζί με τους ψυχολόγους. Τη δική του μάχη δίνει στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ο πατέρας της οικογένειας. Μάνα, κόρη και αρραβωνιαστικός ξεψύχησαν στην άσφαλτο. Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε η κηδεία του 21 ετών αρραβωνιαστικού.
Δεν έχει τέλος η τραγωδία που χτύπησε δύο οικογένειες, μετά το πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη. Δύο μελλόνυμφοι σκοτώθηκαν μαζί με την μητέρα της κοπέλας και ο πατέρας χαροπαλεύει.
Η 15χρονη αδερφή της μέλλουσας νύφης που καθόταν στο πίσω κάθισμα, τραυματίστηκε λιγότερο απ’ όλους. Όμως τώρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πιο σκληρή αλήθεια…
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ η 15χρονη που τραυματίστηκε στο  πολύνεκρο τροχαίο στην Αγία Πελαγία. Η άτυχη 15χρονη μέσα σε μία στιγμή έχασε την αδερφή της Μαρία, την μητέρα της Δέσποινα ενώ ο πατέρας της χαροπαλεύει στην Eντατική.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ δεν έχει ενημερώσει την 15χρονη ότι η αδερφή της και η μητέρα της δεν βρίσκονται στην ζωή με την ίδια συνεχώς να ρωτάει πώς είναι η κατάσταση της υγείας τους.
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου έφτασαν και συγγενείς της από την Τήλο για να σταθούν δίπλα της σε αυτές τις δύσκολες ώρες. «Ήρθαν στο νοσοκομείο άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 15χρονης για να την στηρίξουν», αναφέρει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος ενώ παράλληλα επεσήμανε πως η κοπέλα δεν γνωρίζει ακόμα ότι η αδερφή και η μητέρα της έχουν πεθάνει.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό της 15χρονης βρίσκεται ομάδα ψυχολόγων για να την βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 15χρονης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους.
Πηγή: NewsIt.gr