in , ,

Δεν θα κλειστώ στο καβούκι μου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν, με εμπιστεύτηκαν και εξακολουθούν να πιστεύουν σε μένα σε όλο τον Δήμο Άγιου Νικολάου και ιδιαιτέρως ευχαριστώ την Εκλογική Περιφέρεια Νεάπολης, τον τόπο μου όπου εκεί αναδείχθηκα πρώτη απ’ όλους τους υποψηφίους  όλων των συνδυασμών. Όμως το εκλογικό σύστημα είναι τέτοιο που παρά την πρωτιά μου (σε επίπεδο εκλ. περιφέρειας) και την θέση μου στην δεκάδα (στο σύνολο  του Δήμου) εν τέλει δεν κατάφερα να εισαχθώ στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν ξέρω ειλικρινά ποιοι από σας με επιλέξατε ως την «φωνή» σας όμως μπορώ να το καταλάβω καθότι καθημερινώς λαμβάνω την εκτίμηση και την συμπάθεια σας στο πρόσωπο μου. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και συγκίνηση!

Πάντα ήμουν ενεργός άνθρωπος και πολίτης και το μόνο που δεν μου επιτρέπει αυτό το αποτέλεσμα είναι να κλειστώ στο καβούκι μου. Η ευθύνη που έχω είναι μεγαλύτερη και υπόσχομαι πως δεν θα μείνω άπραγη γιατί ποτέ δεν υπήρξα. Το οφείλω σε μένα, στην οικογένεια μου και σε όλους εσάς που αναγνωρίζεται την ανιδιοτελή μου προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια. Σαφώς και στεναχωρήθηκα όμως βλέπω την θετική πλευρά και θεωρώ πως σ’ αυτή την φάση θα δουλέψω πιο ουσιαστικά με γνώμονα πάντα το δίκαιο και την ανάδειξη χρόνιων προβλημάτων που αναζητούν διακαώς λύση. Και πάντα συγκρίνω γιατί έτσι μπορώ να οραματίζομαι την εξέλιξη και την αναβάθμιση του τόπου μας.

Ευχαριστώ και δημόσια τον κ. Κοκκίνη Νίκο που μαζί συμπορευτήκαμε όλους αυτούς τους μήνες σε έναν δίκαιο και αξιοπρεπή αγώνα. Τον ευχαριστώ που πίστεψε στις δυνατότητες μου και με συμπεριέλαβε στην ομάδα του. Ευχαριστώ και όλους τους συνεργάτες του συνδυασμού μας « αλλάΖουμε τον Δήμο», που μαζί συζητήσαμε, ανταλλάξαμε και μοιραστήκαμε ιδέες ικανές και πραγματοποιήσιμες για να αλλάξουν τον Δήμο.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους!!!

Με εκτίμηση

Πολυχρονάκη Γεωργία