Menu
in , ,

Δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με τον Δήμαρχο, άκουσε το

Η επιστολή παραίτησης του Λευτέρη Ραφαϊλάκη απο το τιμόνι του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. βρίσκεται στο γραφείο του Δημάρχου και αν εβδομάδες τώρα έχει δημοσιοποιηθεί η διάθεση του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους απο την μεριά του Αντώνη Ζερβού δεν έχει υπάρξει καμία προσπάθεια για να τον μεταπείσει αλλά ούτε καν για να το συζητήσουν.
Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια και εξήγησε τους λόγους της παραίτησης του, είπε πως δεν υπάρχει τίποτα πίσω απο αυτή του την κίνηση που να θέλει να δημιουργήσει το όποιο πρόβλημα ενώ ξεκαθάρισε με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος με κανένα συνδυασμό στις εκλογές και ότι στηρίζει έως τέλους την υπάρχουσα δημοτική αρχή.
Είναι δε απορίας άξιο πως ο ίδιος ο κ. Ζερβός δεν έχει έρθει τόσο διάστημα σε επαφή με τον συνεργάτη του την ίδια στιγμή που σε κάθε ευκαιρία τον έχει αναφέρει για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις σε συνδυασμό με τον αντιδήαμρχο πολιτισμού και αθλητισμού Χάρη Αλεξάκη. Άλλωστε ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει μιλήσει για ένα δυνατό δίδυμο στα δρώμενα του τόπου. Ο Λευτέρης είπε ακόμα ότι σύντομα θα δώσει στην δημοσιότητα τον απολογισμό του ΠΑΟΔΑΝ για τα χρόνια της δικής του προεδρίας
ακούστε όλα όσα είπε ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης στον αέρα

 

Leave a Reply

Exit mobile version