in ,

Δίπλα στους ηλικιωμένους η Δημοτική αρχή

Την Μονάδα Φροντίδος Ηλικιωμένων Ενορίας Αγίας Τριάδος, επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία, να συνομιλήσει τόσο με τους υπευθύνους του Δ.Σ , όσο και με τους φιλοξενούμενους σ΄αυτήν.
Ο πρωτ/ρος Κων/νος Χαλικαδάκης – πρόεδρος του Δ.Σ – παρουσιάζοντας το έργο καθώς και την φιλανθρωπική δράση των Μελών του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας ενορίας Αγ. Τριάδος», ζήτησε την συνδρομή του δήμου, προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν λειτουργικές ανάγκες της Μονάδας.
Ο κ. Χαριτάκης , δεσμεύτηκε να εξετάσει από κοινού με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, τα ζητήματα που τέθηκαν, ενώ σε συνάντηση που είχε με τους φιλοξενούμενους της Μονάδας, δόθηκε η ευκαιρία ν΄ανταλλάξουν ευχές καθώς και να προσφερθούν δώρα, με αφορμή την έλευση του νέου έτους.
Στην συνάντηση, παρευρέθηκαν οι : πρωτ/ρος Κων/νος Χαλικαδάκης (πρόεδρος ), Έλση Ορφανάκη (γραμματέας), Στάθης Κυριακάκης (ταμίας), Γιάννης Μαρής (Δ/ντης της Μονάδας).