in

Δίπλα στην ομάδα ο Δήμος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφθηκαν χθες ο πρόεδρος της ομάδας του Ο.Φ. Ιεράπετρας κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Εμμανουήλ Ξομπλαράκης, ο αρχηγός της ομάδας κ. Εμμανουήλ Πηγιάκης, παίκτες της ομάδας, μέλη του ΔΣ, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Μιχάλης Παπαγεωργίου και ο βοηθός προπονητή κ. Ελευθέριος Μπαριτάκης.

 

Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά την ομάδα του Ο.Φ.Ι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και μετέφερε στους παρευρισκόμενους το γενικότερο κλίμα ενθουσιασμού των δημοτών.

 

Επιπλέον ο Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της ομάδας δήλωσε ότι η στήριξη του Δήμου Ιεράπετρας είναι δεδομένη και διαρκής προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων και βελτίωσης των συνθηκών άθλησης.

 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Καλαντζάκης:

 

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Ο.Φ. Ιεράπετρας, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους όχι μόνο για το επιτυχές αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την επιμονή, τη συστηματική και επίπονη προσπάθεια και την προσήλωση στο στόχο.

 

Η τεράστια αυτή επιτυχία δικαιώνει τους κόπους και τις προσπάθειές σας και μας κάνει όλους υπερήφανους.

 

Ο Δήμος Ιεράπετρας, σε συνεργασία με την περιφέρεια, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί έργα που βελτιώνουν την εικόνα και τη λειτουργικότητα των αθλητικών χώρων του ποδοσφαίρου. Η αλλαγή του χλοοτάπητα και οι εργασίες στο Βουζουνεράκειο στάδιο, στο γήπεδο του Κουτσουρά, στο Μισεδάκειο στάδιο και σύντομα στο γήπεδο της Κοτσυφιανής καθώς και πολλές ακόμα συμπληρωματικές εργασίες στα γήπεδα συνθέτουν μία νέα βελτιωμένη και σύγχρονη εικόνα ενός Δήμου που αγαπά και στηρίζει το ποδόσφαιρο.

 

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ανοδική σας πορεία.»