in , , , ,

Δήλωση Σταύρου Αρναουτάκη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μήνυμα ενότητας έστειλε στην πρώτη του δήλωση ο Περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής του συνδυασμού “Κρήτη Πρώτη Δύναμη” Σταύρος Αρναουτάκης. Συγκεκριμένα ο κ Αρναουτάκης στις δηλώσεις του ανέφερε τα ακόλουθα:

 “Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι ο Κρητικός λαός, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και ενώνουμε δυνάμεις, και αυτό θα κάνουμε και τα επόμενα πέντε χρόνια. Μαζί με όλες τις παρατάξεις, μαζί με όλους τους πολίτες της Κρήτης για την ανάπτυξη του νησιού, για το συγκρητισμό, για την εξωστρέφεια της Κρήτης.
 Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία για την ανάπτυξη της Κρήτης, για την αύξηση της απασχόλησης. Ευχαριστώ όλες τις παρατάξεις για τον αγώνα που δώσαμε όλο αυτό το διάστημα. Να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο μας, όλους τους συνεργάτες που δώσανε μια δύσκολη μάχη το τελευταίο τρίμηνο. 
Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν για την επόμενη πενταετία στη Περιφέρεια Κρήτης.
Τι σηματοδοτεί η νέα θητεία;
Όλο το προεκλογικό αγώνα είχαμε μια υπεύθυνη στάση, πάνω στα προβλήματα της Κρήτης, υπηρετώντας την αλήθεια.   
Αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να δούμε πως ιεραρχούμε όλα τα μεγάλα θέματα του νησιού και πως διεκδικούμε από την κεντρική εξουσία. 
Η κεντρική εξουσία πρέπει να γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει όλα τα μεγάλα έργα της Κρήτης. 
Εμείς ενωμένοι όλοι μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα δώσουμε τη μάχη για να πάρει η Κρήτη αυτά που δικαιούται.
 Είμαστε πέρα και πάνω από κόμματα, είμαστε η αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, ο καθένας έχει την ιδεολογία του που είναι σεβαστή, όμως πάνω από όλα ξέρουμε και ενώνουμε δυνάμεις.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσόκα για τα συγχαρητήρια που μας έδωσε από πολύ νωρίς. 
Συγχαίρω τον κ. Λαμπρινό για τη νίκη του, εμείς από την πλευρά μας θα συνεργαστούμε με όλες τις δημοτικές αρχές της Κρήτης. 
Ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης υπήρξε ένας δήμαρχος που πρόσφερε πολλά στη πόλη.”