in , , , , ,

Δήλωση Ζερβάκη μετά το αποτέλεσμα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μας στήριξαν , μας βοήθησαν αυτό το διάστημα και συμπαραστάθηκαν με τον οποιοδήποτε τρόπο στις προσπάθειες μας για ενίσχυση και ενδυνάμωση του Συνδυασμού μας ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στις Περιφερειακές εκλογές .

    
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Συνδημότες μας που με απόλυτο ενθουσιασμό και πίστη στην προσπάθεια όλων  μας έδωσαν τη χαρά της μοναδικής πρωτιάς και νίκης.

  Να συγχαρώ τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και τους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους και να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή θητεία .

  Από τη νέα μου θέση υπόσχομαι σε όλους πως τόσο ο εκλεγμένος μας Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Δελημπαλταδάκης όσο κι εγώ ανταποκρινόμενοι στο καθήκον μας θα σταθούμε δίπλα στη νέα περιφερειακή αρχή δυναμώνοντας τη φωνή τους , ενισχύοντας το έργο τους και τις προσπάθειες τους, υπενθυμίζοντας τους  παράλληλα τον διαχρονικό παραγκωνισμό και το αναπτυξιακό έλλειμμα , για να γίνει επιτέλους πράξη ο συγκρητισμός και το Λασίθι Νομός αναφοράς, τιμή στους Λασιθιώτες και τους επισκέπτες του.

  Εύχομαι σε όλους υγεία , καλή θητεία και επιτυχία στο έργο τους
 
Γιώργος Ζερβάκης

Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου