in , , , ,

Δέσποινα Σολιδάκη, "…θέλω να συνεργαστώ με όλους τους συνδημότες για να λύσουμε στο ακέραιο τα προβλήματα του τόπου μας"

Γεννήθηκα το 1977 στον Άγιο Νικόλαο όπου και διαμένω. Σπούδασα Ανάπτυξη Πολυμέσων του τμήματος  Πληροφορικής – ΕΘΝΟDATA  (Εταιρεία του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της  Ελλάδος)  και Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής (ΟΕΕΚ).  Μιλώ απταίστως  Αγγλικά καθώς επίσης γνωρίζω καλά Ιταλικά και Ρώσικα.

Από το 2000 έως και το 2008 εργάστηκα ως εκπαιδεύτρια στο ΙΕΚ Αγίου Νικολάου, Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Futurekids & Βοηθός Επιμορφωτή για την «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών σε Βασικές Δεξιότητες  των Τεχνολογιών Πληροφορίας»  στα
Ευρωπαϊκά Προγράμματα Κοινωνία της Πληροφορίας. 

Τα επόμενα χρόνια εργάστηκα στην Τουριστική Σχολή Αγίου Νικολάου , στη Δημοτική Επιχείρηση Καλού Χωριού & στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Αγίου Νικολάου (Δ.Α.Ε.Α.Ν.).

Τις ελεύθερες ώρες στο πρόγραμμα μου σημαντικη θέση έχει ο κινηματογράφος, οι εκδηλώσεις πολιτιστικού και εικαστικού περιεχομένου.

Είμαι παντρεμένη με τον Καραμανωλάκη Γιάννη Αστυνομικό και μητέρα δύο παιδιών επτά και δέκα ετών.

Αγαπάω τον τόπο μου και πιστεύω ότι τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο αύριο. 

Η  κίνηση μου αυτή να είμαι υποψήφια δημοτική  σύμβουλος έγινε γιατί θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω στο τόπο μας, θέλω να συνεργαστώ με όλους τους συνδημότες για να λύσουμε στο ακέραιο τα προβλήματα του τόπου μας και να πραγματοποιήσουμε με έργα τις ιδέες που έχουμε όλοι μαζί και που σίγουρα θα αλλάξουν προς το καλύτερο την μορφή του δήμου μας.

http://dsinergasia.gr/psifodeltio/eklogiki-perifereia-agiou-nikolaou/solydaki-despoina-tou-konstantinou