in ,

Γ. Κοκκίνης: "Θα μπεί τάξη στο λιμάνι, να το καταλάβουν ΟΛΟΙ."

 

19 2 15 kokkinhs

Με τη διαδικασία μηχανογράφησης του Λιμενικού Ταμείου, που ξεκίνησε η νέα διοίκηση αναθέτοντάς την σε ιδιωτική εταιρεία, όλα τα οικονομικά στοιχεία απογράφονται ηλεκτρονικά με στόχο σύντομα να εφαρμοστεί και στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου διπλογραφικό σύστημα.
Από την καταγραφή των κλήσεων για παραβιάσεις του ΚΟΚ στη χερσαία λιμενική ζώνη προέκυψε ότι την τελευταία 15ετία το συνολικό ποσό που εκτιμάται ότι οφείλεται από τους παραβάτες των απλήρωτων κλήσεων ανέρχεται στις 400.000 ευρώ περίπου!

 

Οι κλήσεις καταγράφονται και είναι σε εξέλιξη η επαλήθευση για το ποιές απ’ αυτές έχουν πληρωθεί και ποιές παραμένουν απλήρωτες (οι παραβάσεις του ΚΟΚ παραγράφονται μετά την παρέλευση 20ετίας).

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η φάση, το Λ.Τ. θα ζητήσει από το ΚΕΠΥΟ τα στοιχεία των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων βάσει των αριθμών κυκλοφορίας, για να τους στείλουν ειδοποιήσεις, να προσέλθουν και να πληρώσουν τα πρόστιμα.

 

Τα πρόστιμα που δε θα πληρωθούν μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα θα βεβαιωθούν αποστέλλοντάς τα στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου για τις περαιτέρω, προβλεπόμενες ενέργειες.
Ο πρόεδρος κ. Γ. Κοκκίνης τόνισε ότι υπάρχουν ευθύνες σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις του Λ.Τ. που δεν ασχολήθηκαν με αυτό το ζήτημα και άφησαν να συσσωρευτούν πλήθος κλήσεων και ανείσπρακτων προστίμων, που αποτελούσαν έσοδα για το Λιμενικό Ταμείο…
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

www.anatolh.com