in ,

Γυναίκα τραυματίστηκε από πτώση σε βράχια στο Σειτάν Λιμάνια

Μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή Πυροσβεστών, Διασωστών του ΕΚΑΒ και των λιμενικών στήθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην περιοχή Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά για την ανάσυρση μία γυναίκας η οποία τραυματίστηκε μετά από πτώση στα βράχια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τουρίστρια, Γαλλίδα, 40 ετών, κατά την ανάβαση φαίνεται πως γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στα βράχια και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρες, γιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ καθώς και σκάφος του Λιμενικού.

Η μεταφορά της έγινε μέσω θαλάσσης. Η 40χρονη μεταφέρθηκε με το σκάφος στο Μαράθι όπου εκεί την περίμενε ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χανίων.

Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

Αρχικά το τηλεφώνημα στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 έκανε λόγο για άνδρα. Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ κατέβηκε στο σημείο όπου βρίσκονταν η τραυματίας για να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες διαπίστωσαν ότι πρόκειται για γυναίκα της οποίας η υγεία δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

cretapost.gr