in

Γυναίκα βρέθηκε ζωντανή σε…ψυγείο νεκροτομείου στη Νότια Αφρική

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι υπάλληλοι ενός νεκροτομείου και το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου στην Νότιο Αφρική, όταν διαπίστωσαν πως μία κοπέλα που είχαν χαρακτηρίσει νεκρή τελικά ζούσε…
Η συγκεκριμένη, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της στην Γκαουτένγκ και όταν η ιατρική βοήθεια έφτασε εκεί, δεν έδινε κανένα σημάδι ζωής.

Αφού ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες την πήγαν στο νεκροτομείο, την έβαλαν στα ειδικά ψυγεία και άρχισαν να συμπληρώνουν τα απαραίτητα έγγραφα.
Εκείνη τη στιγμή ένα μέλος του πληρώματος πήγε ξανά στο ψυγείο για να δει κάτι που ήθελε σχετικά με την κοπέλα και διαπίστωσε οτι ανέπνεε κανονικά.

Remaining Time-0:27
Fullscreen
Unmute

«Το πλήρωμα έκανε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, δεν ξέρουμε πως συνέβη αυτό. Όλοι οι έλεγχοι έγιναν: αναπνοή, παλμός, όλοι… Τίποτα δεν έδειχνε σημάδια ζωής και έτσι η τραυματίας χαρακτηρίστηκε νεκρή.
Για το όλο περιστατικό δεν φταίει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει οτι έκαναν λάθος», δήλωσε ο υπεύθυνος, Γκέριτ Μπράντικ.
Οι ισχυρισμοί του πάντως δεν απέτρεψε την διενέργεια έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς η οικογένεια της κοπέλας που αναρρώνει στο νοσοκομείο, ζητάει απαντήσεις για το τί πραγματικά έγινε.
gazzetta.gr