in , , ,

Γονείς τέρατα, έκαψαν το παιδί τους.

Συγκλονίζει ο θάνατος του παιδιού – Οι γονείς το μετέφεραν νεκρό σε νοσοκομείο και οι γιατροί ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία…

Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου, μετά την είδηση για τον θάνατο ενός αγοριού μόλις 2,5 χρόνων το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε νεκρό από τους γονείς του, στις 07:45 το πρωί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. 

Σύμφωνα με το irakliolive.gr, το παιδί μετέφερε στο κέντρο υγείας, ένα ζευγάρι Βούλγαρων που ζει στα Σκούρβουλα. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το αγγελούδι έφερε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη, που του στοίχιαν τη ζωή, μετά από αφόρητους πόνους.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες όταν η μητέρα κλήθηκε από τους γιατρούς να δώσει εξηγήσεις άρχισε να ψελλίζει δικαιολογίες ότι το παιδί δυσκολευόταν να ενεργηθεί κι αυτή του έριχνε καυτό νερό στην πλάτη προκειμένου να το «βοηθήσει»!

Άμεσα οι υπεύθυνοι του κέντρου υγείας ενημέρωσαν τις αρχές οι οποίες ανακρίνουν τους γονείς ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.