in ,

«Γιορτή του Φοιτητή» στον Αγιο Νικόλαο

«Γιορτή του Φοιτητή», μια γιορτή οργανωμένη από τους φοιτητές του Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας
 
Την Κυριακή 23 Ιουλίου και ώρα 19:00, στον φιλόξενο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η γιορτή των φοιτητών του θερινού προγράμματος του Ι.Ε.Γ.Θ.Π. Μια γιορτή οργανωμένη από τους φοιτητές σε συνεργασία με τους συντονιστές και τους καθηγητές τους και με τη συμπαράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων.
Πρόκειται για μια γιορτή πολυπολιτισμική γιορτή, αφού αναμένεται να παρουσιαστούν τραγούδια από τις διάφορες χώρες καταγωγής των φοιτητών: Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία,  Σερβία, Γερμανία και Ελβετία.
Οι φοιτητές θα μας δώσουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στις πατρίδες τους παρουσιάζοντας δείγματα από τη μουσική τους παράδοση και παράλληλα θα παρουσιάσουν τι έμαθαν από τη δική μας χορεύοντας ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.
Οι φοιτητές και οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν, επίσης, τη χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων η οποία θα πλαισιώσει τη γιορτή ενώ θα υπάρχει ζωντανή κρητική μουσική. Όλοι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη γιορτή είναι ευπρόσδεκτοι.
 
Εκ της Γραμματείας και Διεύθυνσης σπουδών  του θερινού προγράμματος
του Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας