in ,

Για ρατσιστικά συνθήματα σε απολογία το Βραχάσι!

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Λασιθίου

 

Συνεδρίασε την Παρασκευή (13/3) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λασιθίου στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης αποτελούμενη από τους Γεώργιο Ανατολιωτάκη, επιχειρηματία, ως Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Λεμπιδάκη, συνταξιούχο ταχυδρομικό, ως Μέλος και Χρήστο Γκέτσιο, συνταξιούχο οδηγό ως Μέλος και γραμματέα τον ειδικό γραμματέα της ΕΠΣ Λασιθίου Μανώλη Ατσαλάκη εκδικάζοντας τα Φύλλα Αγώνα των τελευταίων αγωνιστικών της Α’ κατηγορίας και Β’ κατηγορίας και κυπέλλου.

Στα Φ.Α. στα οποία δεν υπήρξε κάποια παρατήρηση ήταν: ΑΟ Τουρλωτής-ΑΟ Ελούντας, ΑΕ Νεάπολης-ΟΦΙ, Κεραυνός-Οροπεδιακός, ΑΕ Κοτσυφιανής-Νέοι ΑΕΝ, Ίτανος-Πύργος, Ελπίδες-ΑΕ Νεάπολης, Νίκη-ΑΟΣΚ, ΑΕ Λακωνίων-ΑΟ Κριτσάς.

Στα υπόλοιπα Φ.Α. οι αποφάσεις ήταν οι ακόλουθες:

ΠΑΟ Κρούστα-ΑΟ Τουρλωτής: Στον ποδοσφαιριστή του γηπεδούχου σωματείου Ν.Κουρίνο, επιβάλλεται ποινή 3 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ.

ΑΟ Βραχασίου-ΑΟΑΝ: Στον ποδοσφαιριστή του γηπεδούχου σωματείου Γ.Κυριακάκη, επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ. Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Π.Στάχτιαρη, επιβάλλεται ποινή 2 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 20 ευρώ. 1)Στο σωματείο του ΑΟ Βραχασίου επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 100ευρώ για ύβρεις και αντικείμενα τα οποία αναφέρει ο διαιτητής ότι του πέταξαν. 2)Καλούνται αυτοπροσώπως οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του ΑΟ Βραχασίου για απολογία ενώπιων της Πειθαρχικής Επιτροπής την Παρασκευή 20/3 και ώρα 16.30 στα γραφεία της ΕΠΣΛ για όσα ρατσιστικά αναφέρει ο διαιτητής ότι απεύθυναν σε ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδας οι φίλαθλοι της ομάδας τους.

Το Φ.Α. Ομόνοια-Νέοι ΑΟΑΝ της 1 Μαρτίου 2015 δεν εκδικάστηκε για μια ακόμα φορά, γιατί ο διαιτητής κ. Εμμ.Αλέξης δεν το προσκόμισε αδικαιολόγητα στην ΕΠΣΛ.

Το Φ.Α. ΟΦΙ-ΑΟ Ελούντας δεν εκδικάστηκε, γιατί ο διαιτητής κ. Δημ.Κουτσελάκης δεν το προσκόμισε αδικαιολόγητα στην ΕΠΣΛ. Η Πειθαρχική Επιτροπή ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν αναγραφόμενα στα εν λόγω Φύλλα Αγώνα.