in ,

Για να μην διαλυθεί ο σύλλογος χρειάζεται την παρουσία σου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-2022

Αγαπητοί γονείς και Κηδεμόνες , Μετά την πολύ μικρή προσέλευση γονέων και κηδεμόνων την Τετάρτη 15/12/21 οι εκλογές ανάδειξης νέου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, στις 17:30 , στον ίδιο χώρο (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου).

Θα τηρηθούν απαραιτήτως όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά του COVID-19. Αυτή τη φορά, βάση του Καταστατικού, οι εκλογές θα γίνουν ανεξάρτητα από τον αριθμό των γονέων που θα παραστούν.

Αν δεν υπάρξει εκ νέου συμμετοχή ο σύλλογος γονέων δεν έχει νόημα ύπαρξης και θα οδηγηθεί σε διάλυση με αποτέλεσμα τη διακοπή συντονισμένων ενεργειών για την προβολή και επίλυση τυχόν προβλημάτων του σχολείου.

Είναι αυτονόητο να τονίσουμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην καλή λειτουργία του σχολείου.

Γι αυτό και παρακαλούμε όσο γίνεται περισσότεροι γονείς να θυσιάσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους να παραστούν / βάλουν υποψηφιότητα για το καλό των παιδιών πάνω από όλα !

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Περιμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Το ΔΣ του Συλλόγου