in , ,

Για μια γυναίκα στα χέρια τρεις άντρες

Στα χέρια πιάστηκαν τρεις άνδρες στο Ηράκλειο, με αφορμή τους ισχυρισμούς μιας γυναίκας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα η κατάσταση να φύγει εκτός ελέγχου, και να καταλήξουν στα κρατητήρια.

Αφορμή του … επεισοδίου ήταν μια γυναίκα από το Βέλγιο, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με έναν Ηρακλειώτη. Η ερωτική σχέση τελείωσε, ωστόσο το πρώην ζευγάρι εξακολουθούσε τις φιλικές επαφές. Η Βελγίδα στο μεταξύ, συνδέθηκε με έναν νεαρό Σύρο με τον οποίο και συγκατοικούσε.

Τις ώρες που προηγήθηκαν του επεισοδίου η γυναίκα έκανε παράπονα για τον νυν σύντροφό της στον πρώην φίλο της, με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας συνοδευόμενος από τον αδελφό του να μεταβεί στο σπίτι του Σύρου προκειμένου να ζητήσουν τον λόγο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βελγίδα ισχυρίστηκε στα δύο αδέλφια ότι ο σύντροφός της της είχε αποσπάσει κάποιο χρηματικό ποσό.

Στη συνάντηση των τριών ανδρών, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο καυγάς δεν άργησε να μετατραπεί σε χειροδικία. Το αποτέλεσμα ήταν ο Σύρος να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο για να φροντίσουν οι γιατροί τα τραύματα που του είχαν προκληθεί και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια, όπου τον περίμεναν – έχοντας επίσης συλληφθεί – και τα δύο αδέλφια.

Πηγή: www.cretapost.gr