in ,

Γιατί το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου είναι το καλύτερο;

Το Αλφαβητάρι ενημερώνει:
Το Σάββατο 8/9 & το Σάββατο 15/9 τα καταστήματά μας θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 20:00 μ.μ. για τις σχολικές σας αγορές. Καλή σχολική χρονιά…
Γιατί το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου είναι το καλύτερο;
Επειδή είναι πάντα εκεί, χειμώνα – καλοκαίρι, για τα πολλά και για τα λίγα. Επειδή, θα μου λείψει κάποια στιγμή μόνο ένα μολύβι και δε θα αγχωθώ να το προμηθευτώ από μακριά.
Επειδή, μπορώ να το επισκεφτώ όποτε έχω έστω και λίγο χρόνο, να επιλέξω σωστά αυτό που επιθυμώ και να κάνω σωστά την έρευνα αγοράς μου.
Επειδή, οι τιμές του είναι ανταγωνιστικές απλά, ίσως, δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με τα ξένα μαγαζιά να τις διαφημίσει. Επειδή, τα προιόντα έχουν επιλεγεί με προσοχή και είναι ασφαλή.
Επειδή θα μπορέσω να παραγγείλω το μικρό βιβλιαράκι που μου αρέσει χωρίς να χρεωθώ τα μεταφορικά.
Επειδή, θα αγοράσω μόνο ό,τι μου χρειάζεται και δε θα γεμίσω το καλάθι μου με περιττά πράγματα που θα κοστίσουν στους γονείς μου δύο μεροκάματα παραπάνω.
Επειδή, οι άνθρωποι του βιβλιοπωλείου της γειτονιάς μου με γνωρίζουν, μου χαμογελούν και θα μου κάνουν και κάποια καλύτερη τιμή ή ένα ανέλπιστο δωράκι…μπορεί να επιστρέψουν και τη τσάντα μου που παρ’ ελπίδα ξήλωσε νωρίς…
Επειδή, το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου αν δουλέψει θα κάνει και χορηγία στις γιορτές του σχολείου μου.
Επειδή, δίνει δουλειά σε φίλους και συγγενείς μου και εκείνοι δίνουν δουλειά στον πατέρα μου που αγχώνεται πως να με μεγαλώσει.
Επειδή στηρίζει τις ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εισαγωγών, δηλαδή την ελληνική οικονομία.
Επειδή, οι βιτρίνες του φωτίζουν τη γκρίζα μου γειτονιά το χειμώνα…
Το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου θα είναι πάντα το καλύτερο γιατί δίνει ζωή στον τόπο μου…Πριν επισκεφτείτε τα sites και τα πολυκαταστήματα για τις σχολικές σας αγορές, περάστε να χαζέψετε το μικρό βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας, όπου κι αν βρίσκεται αυτό.
Στις περισσότερες περιπτώσεις θα ενθουσιαστείτε…