Menu
in ,

Γιάννης Μηναδάκης: Δεν είμαστε λαϊκιστές αγαπάμε τον τόπο μας και κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο, άκουσέ το

μηναδακηςΤην ικανοποίηση του για την επαναλειτουργία των σφαγείων της Νεάπολης εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή Παμε αέρα με το Θάνο Κορομπύλιατο πρωί της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου στον 104.4 και ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου της Νεάπολης Γιάννης Μηναδάκης.

Δίνει λύσεις η λειτουργία των σφαγείων της Νεάπολης σε πάρα πολύ κόσμο και αν μη τι άλλο προσφέρει μία ακόμα επιπλέον  σιγουριά στην ποιότητα του κρέατος, είπε. Σε ότι έχει να κάνει με το έργο των φυλακών είπε ότι προχωράει το έργο εκ νέου μετά και από τη δέσμευση του Γιάννη Πλακιωτάκη ο οποίος είχε εκφράσει τη σιγουριά του ότι το έργο θα ξεκινήσει άμεσα με τον εργολάβο ήδη να μεταφέρει νέα μηχανήματα.

Σχετικά δε με το θέμα του νοσοκομείου της Νεάπολης είπε ότι η κοινωνία δεν λαϊκίζει απλά ανησυχεί και το θέμα του νοσοκομείου της Νεάπολης απασχολεί πολύ την ευρύτερη περιοχή από Χερσόνησο Οροπέδιο Λασιθίου μέχρι και τα υπόλοιπα χωριά στο Μεραμπέλλο,  θέλουμε το νοσοκομείο μας να λειτουργεί σωστά όχι σε βάρος άλλων αλλά όχι και μόνο αυτό να δίνουν λύσεις για την λειτουργία άλλων δομών υγείας είπε μεταξύ άλλων

 

Ακούστε εδώ εσύ από τη ροή της εκπομπής

Leave a Reply

Exit mobile version