in , , ,

Γερμανός Δημοσιογράφος σε Κουνενάκη

Ο Γερμανός Δημοσιογράφος Νεκτάριος Μπαμιατζής, Ελληνικής καταγωγής, βρέθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη χθες και συνομίλησε μαζί του για θέματα που αφορούν την περιοχή.
Στο γραφείο του Δημάρχου ήταν επίσης η Μαρία Καφετζάκη υπεύθυνη της Δημοτικής επιτροπής τουρισμού του Δήμου. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι συνεργάτης σε διάφορα έντυπα ηλεκτρονικά και μη ενώ συνεργάζεται και με ένα πρακτορείο ειδήσεων στην χώρα του και πήρε συνέντευξη από τους τοπικούς μας προάγοντες.

Ο ίδιος φιλοξενείται στο ξενοδοχείο St Nikolas και η επαφή του με τον Δήμο έγινε μετά από πρωτοβουλία του διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Ζαχαριά και έχει ήδη καταγράψει πολλά σημεία της περιοχής με στόχο την προβολή τους στο κοινό της Γερμανίας. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η υπεύθυνη της επιτροπής τουρισμού αναφέρθηκαν στα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, ανέδειξαν όλα αυτά που έχουν σχέση με τις υποδομές , την φύση και το περιβάλλον, την ιστορία και τον πολιτισμό, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τόνισαν το θέμα της καθαρότητας της θάλασσας και τις 29 γαλάζιες σημαίες που διαθέτουν οι παραλίες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι οι Γερμανοί είναι από τους πλέον παραδοσιακούς πελάτες της περιοχής μας με δεδομένα τα αισθήματα της φιλοξενίας και της αγάπης απέναντι τους. «Οι Γερμανοί επισκέπτες φίλοι μας είναι βέβαιο ότι θα βρουν ένα ασφαλές, φιλόξενο και άνετο περιβάλλον με καλές υποδομές στην περιοχή μας» είπε και έστειλε το μήνυμα προς το κοινό των μέσων ενημέρωσης που συνεργάζεται ο δημοσιογράφος να επισπευτούν τον τόπο μας. Τέλος πρόσφερε στον επισκέπτη μια τσάντα με το προωθητικό υλικό του Δήμου.

ΘΑΝΟΣ Κ.