in , , ,

Γέμισε απο ΚΡΗΤΗ το ΡΕΞ (video)

 

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο «Ρεξ» την Παρασκευή το βράδυ, καθώς πολυπληθές κοινό απ’ όλη την ανατολική Κρήτη θέλησε να ακούσει τη μουσική του αείμνηστου Μανόλη Κουναλάκη, που έντυσε στίχους εμπνευσμένους από το μεγάλο Κρητικό Νίκο Καζαντζάκη και ερμηνευμένους από κορυφαίους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής. δείτε φώτο εδώ

 

Η συναυλία για το έργο του Μανόλη Κουναλάκη από την πλαζ του ΕΟΤ, όπου ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί λόγω του άστατου καιρού και της βροχής μεταφέρθηκε στο «Ρεξ», το οποίο αποδείχτηκε πολύ μικρό. Η προσέλευση του κόσμου δε σταμάτησε ακόμα και όταν γέμισαν και οι επιπλέον καρέκλες που μεταφέρθηκαν στην αίθουσα. Όλοι οι διάδρομοί της ήταν γεμάτοι και πολλές δεκάδες ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία όρθιοι.

 

Η αγάπη του κοινού στις μελωδίες του Μανόλη Κουναλάκη, η βαθύτητα των κειμένων του Νίκου Καζαντζάκη, οι φωνές των κορυφαίων ερμηνευτών Βασίλη Σκουλά, Παντελή Θαλασσινού, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Γιώτας Νέγκα, Γεράσιμου Ανδρεάτου, Μιχάλη Κλώντζα, η καλλιτεχνική επιμέλεια του Πάρι Περυσινάκη και ο σκοπός της εκδήλωσης -η παρουσίαση του cd, του οποίου τα έσοδα θα προσφερθούν στα παιδιά- όπλισαν το κοινό με το πιο δυνατό του χειροκρότημα.

 

Η κα. Καρνιαδάκη φανερά συγκινημένη μίλησε και παρουσίασε με φωτογραφικό υλικό και βίντεο το έργο ψυχής του συζύγου της και στη σκηνή παρέα με τον γιο τους Σύμο ευχαρίστησε όλους όσοι συνέδραμαν στην παραγωγή του cd και βοήθησαν στη διεξαγωγή της συναυλίας.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ