in , , , , ,

Βραδιά διασκέδασης στην υγεία του… Μανόλη fotos – video

Σε μια διασκεδαστική βραδιά γεμάτη κέφι και καλοκαιρινή διάθεση εξελίχθηκε η εκδήλωση η «Βραδιά μπύρας» των Νέων Νεάπολης την Παρασκευή. Τα μέλη των ΝΕΩΝ είχαν διαμορφώσει τον χώρο απέναντι από το σπιτάκι τους στον δημοτικό κήπο σε ένα χώρο σαν μια μεγάλη αυλή με τους μουσικούς των συγκροτημάτων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.
 
Η μπύρα από τα 5 διαφορετικά βαρέλια και αυτές στα μπουκάλια από τα ψυγεία σε μια υπαίθρια εκδήλωση έφυγαν πραγματικά πολύ γρήγορα και οι μεζέδες από τα κάρβουνα επίσης δίνοντας το σύνθημα ότι για την επομένη χρονιά πρέπει η εκδήλωση να μεγαλώσει.
_D200004 p4 _D200046 p3
Τόσο τα μέλη του συγκροτήματος ΣΥΝΕΦΑ ΚΑΠΝΟΥ με τις έντεχνες και ρόκ Ελληνικές επιλογές τους όσο και οι κεφάτοι και γεμάτοι εκπλήξεις SBARAQUAK που ταξίδεψαν τους εκατοντάδες του κοινού από τους μουσικούς δρόμους της ντίσκο, ροκ, κλασσικής μουσικής, νέων επιτυχιών όλα πειραγμένα και με στοιχεία χιουμοριστικά και αυτοσαρκαστικά, επιβεβαίωσαν ότι μέσα από τις παρέες γίνονται τα καλύτερα. Και αυτό συνέβη στο τέλος όλοι μια παρέα έτσι απλά και όμορφα στον δροσερό κήπο της Νεάπολης που για ακόμα φορά έδειξε την δυναμική του.
_D200049 p1
Οι ΝΕΟΙ στον χαιρετισμό τους είπαν ότι η εκδήλωση αυτή, όπως σχεδόν όλες οι δράσεις του συλλόγου, ξεκίνησε από μια στιγμή, από μια ατάκα και έγινε πραγματικότητα. «Στην υγεία σου Μανόλη» ήταν ο τίτλος που δημιουργήθηκε από την διάθεση του τοπικού συμβούλου Μανόλη Σπανάκη να κεράσει μια μπύρα μέλος των ΝΕΩΝ ώστε μέσο μικροφώνου σε άλλη εκδήλωση να προωθήσει μια συναυλία του τοπικού συμβουλίου πέρυσι το φθινόπωρο. «Στην υγεία σου Μανόλη», μία «Στην υγεία σου Μανόλη» δύο και τρείς και η εκδήλωση βαφτίστηκε έτσι απλά. Με χιούμορ και διάθεση να ξεφύγουμε από την αγχωτική καθημερινότητα οι ΝΕΟΙ ξανά ήταν εκεί με αγάπη σε ότι κάνουν και σεβασμό πάντα στον χώρο που τους φιλοξενεί.
 
Στην εκδήλωση βρέθηκε κόσμος πολύς αλλά καταφέραμε να διακρίνουμε τόσο τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό, τον αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την περιοχή της Νεάπολης Κωστή Κοκκίνη, τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ που στήριξε την εκδήλωση, Χάρη Αλεξάκη, τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Αγίου Νικολάου Οδυσσέα Παπαδάκη, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Νεάπολης Νίκο Συλλιγάρδο, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και πλήθος κόσμου.
 
Η επόμενη δράση του συλλόγου των ΝΕΩΝ είναι το πρωτάθλημα τάβλι που θα γίνει την Κυριακή 7 Αυγούστου με τις δηλώσεις των καλύτερων ταβλαδόρων να προσθέτονται καθημερινά στον πίνακα των συμμετοχών με το έπαθλο για τον νικητή να είναι 300 ευρώ μετρητά.
 
Για δηλώσεις επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα  6977392323 και 6972819663
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ


βιντεο Νικ. Μουρ.