Menu
in ,

Βράδυ Τετάρτης και έχει ταινία στον κήπο Νεάπολης

Συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κοινωνικό σινεμά των ΝΕΩΝ Νεάπολης το βράδυ της Τετάρτης με την ταινία ΣΑΜΜΥ 2, η προβολή της οποίας ξεκινά στις 9 χωρίς εισιτήριο αλλά με τσάντες αγάπης για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης.
δείτε το τρέιλερ

Ο Σάμμυ και ο Ρέι, δύο θαλάσσιες χελώνες και φίλοι από παιδιά, επιστρέφουν στα οικεία νερά της Μπάχα, στην Καλιφόρνια, για να μάθουν τα κατατόπια σε δύο μικρά χελωνάκια, τον Ρίκι και την Έλλα. Ξαφνικά, θα βρεθούν στα δίχτυα ενός λαθροκυνηγού, ο οποίος θα τους πουλήσει σε ένα μεγαλοπρεπές ενυδρείο στο Ντουμπάι.
 
Ο βασιλιάς του ενυδρείου, ο ιππόκαμπος Μπιγκ Ντι, θα τους στρατολογήσει ως επίλεκτους της ομάδας του, για την μεγάλη απόδραση που ετοιμάζει. Ο Σάμμυ όμως και ο Ρέι, μαζί με τους καινούργιους τους φίλους — ένα αυστραλιανό μπλόμπφις, το γλυκό χταποδάκι Άναμπελ και μια ολόκληρη οικογένεια πιγκουίνων — αποφασίζουν να σχεδιάσουν μόνοι τους, τη δική τους απόδραση.
Η πιο αγαπημένη χελωνίτσα όλου του κόσμου επιστρέφει σε μια ακόμα εκπληκτική περιπέτεια με την υπογραφή του Μπεν Στέισεν.
Διάρκεια: 93′. Σκηνοθεσία: Μπεν Στέισεν. Χαρίζουν τις φωνές τους: Όθων Μεταξάς, Δημήτρης Μενούνος, Βασιλική Σούτη, Αρσένιος Χαλκιόπουλος, Άννα Σταματίου, Χρύσα Διαμανατοπούλου, Τάσος Κωστής, Δημήτρης Δημόπουλος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Νίκος Παπαδόπουλος, Σταύρος Μαυρίδης, Ηλίας Ζερβός, Ινώ Στεφανή, Αφροδίτη Αντωνάκη, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ακίνδυνος Γκίκας, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης, Στέλιος Ψαρουδάκης.
το πρόγραμμα  προβολών :

Leave a Reply

Exit mobile version