in , , , ,

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στο νομό για θέματα υγείας.

Με αφορμή την παγκρήτια συνάντηση για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας που θα πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα, την Τετάρτη 28 Αυγούστου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλείς τον υπεύθυνο τομέα υγείας και βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθό και τον βουλευτή Λασιθίου Κωστή Δερμιτζάκη θα επισκεφθεί το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και το νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
• Στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου στις 11.00 πμ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την διοίκηση καθώς και με εκπροσώπους των γιατρών και των εργαζομένων.

 • Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας στις 13.00 μμ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Το απόγευμα της Τετάρτης 28 Αυγούστου στις 19.30 μμ στην Ιεράπετρα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχουν στην παγκρήτια συνάντηση για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας στην οποία θα συμμετέχουν εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας από όλους τους νομούς της Κρήτης.

Καλούμε όλους τους πολίτες του νομού μας να συμμετέχουν στις συναντήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και στην συζήτηση για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας. Να συζητήσουμε, να ενωθούμε, να τους διώξουμε!

 Γραφείο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου