in ,

Βγήκε βάρκα απο το λιμάνι

Στο λιμάνι, στην παραλία του Μπούφου και στον παραλιακό του Σισίου βρέθηκαν χθες το συνεργείο του Δήμου και τα μηχανήματα προχωρώντας τόσο σε καθαρισμό όσο και στην επισκευή και αντιμετώπιση ζημιών του χειμώνα.

29 4 15 ΣΙΣΙ (7)

Μάλιστα στο λιμάνι στο Σίσι το γερανοφόρο του Δήμου ανέλκυσε και μια βυθισμένη βάρκα, ενώ ακόμα διαμορφώθηκε και ο χώρος του πάρκινκ που βρίσκεται εκεί. Η δημοτική αρχή ψάχνει έκταση εν τω μεταξύ ώστε να διαμορφωθεί ακόμα ένας χώρος παρκαρίσματος από την στιγμή που η επισκεψιμότητα ειδικά το καλοκαίρι στην περιοχή είναι μεγάλη.

 

Όπως ενημέρωσε την ΑΝΑΤΟΛΗ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Κοκκίνης  θα γίνουν ακόμα παρεμβάσεις καθαρισμού στο λιμάνι του Σισίου όπως έχει δεσμευτεί η Π.Ε Λασιθίου προκειμένου να μπορούν τα μεγάλα τουριστικά σκάφη να προσεγγίζουν την περιοχή στα δρομολόγια που κάνουν από Μάλια και Χερσόνησο.

29 4 15 ΣΙΣΙ (4) 29 4 15 ΣΙΣΙ (1)

Ακόμα παραδόθηκαν στα μέλη του Αναπτυξιακού Συλλόγου Σισίου ποσότητες με χρώματα ώστε να διαμορφωθούν ανάλογα διάφορα σημεία τόσο στο γραφικό μικρό λιμανάκι του Σισίου όσο και αλλού.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.