in ,

Βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό της 23χρονης

Βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου στους δρόμους καρμανιόλες της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τη νέα ανείπωτη τραγωδία που γράφτηκε στο οδικό δίκτυο της Κρήτης.
Το χαμόγελο από τα χείλη ενός νέου κοριτσιού από τα Λιβάδεια «έσβησε» σήμερα το μεσημέρι με τραγικό τρόπο, σε τροχαίο, που σημειώθηκε στο δρόμο προς την Τύλισο.
Όπως ανέφερε ο maleviziotis.gr  νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου 21 7 2018, το όχημα της νεαρής κοπέλας εξετράπη από την πορεία του και στην συνέχεια ανετράπη ,με αποτέλεσμα η 23χρονη κοπέλα να εκσφενδονιστεί εκτός οχήματος και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Η Κάλλια Νύκταρη ήταν μοναχοκόρη και ,σύμφωνα με πληροφορίες, σπούδαζε δημοσιογραφία ενώ παράλληλα εργαζόταν σε γνωστό ζαχαροπλαστείο που διατηρεί υποκατάστημα στο Γάζι.
Κάθε λέξη είναι μικρή για να περιγράψει τον πόνο, την αγανάκτηση και την ΟΡΓΗ…
Ως πότε θα θρηνούμε νέους ανθρώπους σε αυτό το απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο;
 
Η εταιρεία Σταματάκης όπου εργάζονταν η άτυχη κοπέλα μέσα από την σελίδα της στο Facebook έστειλε το δικό της πραγματικά συγκλονιστικό μήνυμα για το χαμό της Κάλλιας.

Λίγες γραμμές που δείχνει την αγάπη το σεβασμό και την εκτίμηση της οικογένειας Σταματάκη για το άτυχο κορίτσι, ένα μεγάλο γιατί που θα μας ταλανίζει όλους, το ήθος σου, η αξιοπρέπεια σου και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, είναι και θα είναι παράδειγμα για όλους εμάς που είχαμε τη τύχη, να σε γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε και να είμαστε φίλοι σου……..αναφέρει η οικογένεια Σταματάκη στο μήνυμα της.
Ενώ ενημερώνει, συναδέλφους φίλους και γνωστούς  πως εταιρεία έχει μισθώσει λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από το κατάστημα του Γαζίου στις 11:30 το πρωί.
Δείτε παρακάτω όλο το μήνυμα:
«Ένα τεράστιο «ΓΙΑΤΙ» θα μας ταλανίζει πάντα!!!!!!Γιατί το κάνες αυτό στους γονείς σου, γιατί στα αδέρφια σου, γιατί στους φίλους σου, γιατί σε όλους εμάς τους συνεργάτες σου……………..ΓΙΑΤΙ βιάστηκες;;;;;;;;;Γιατι;;; γιατι;; γιατι;;;Το ήθος σου, η αξιοπρέπεια σου και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, είναι και θα είναι παράδειγμα για όλους εμάς που είχαμε τη τύχη, να σε γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε και να είμαστε φίλοι σου……..
Με αυτό το χαμόγελο και αυτή τη ζωντάνια σου θα σε θυμόμαστε πάντα!!!!!
Σταματάκης Μανώλης,
Σταματάκης Πολύδωρος
Σταματακη Μαρια
και όλοι οι Συνάδελφοι σου.
Υ.Γ. Η εταιρεία έχει μισθώσει λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από το κατάστημα του Γαζίου στις 11:30 η ώρα το μεσημέρι, προτεραιότητα έχουνε οι συνάδελφοι σου και αν υπάρχει χώρος θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και φίλους σου και γνωστούς.»
το μήνυμα του Γιάννη Λιονάκη:
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;;
ΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!
Με αφορμή το τροχαίο και τον άδικο θάνατο της νεαρής οδηγού να ξαναπούμε δυο πράγματα από την εικόνα που έχω ..
1.Η έξοδος του αυτοκινήτου ήταν μέτριας έντασης .
2.Η καμπίνα του αυτοκινήτου ήταν σχεδόν άθικτη.
3.Έχει ανοίξει αερόσακος.
4.Εμφανές χτύπημα έχει μόνο ο ουρανός της καμπίνας πίσω αριστερά.
5.Το ρεπορτάζ λέει ότι η θανούσα ΔΕΝ φορούσε ζώνη ασφαλείας.
Από τα παραπάνω γίνεται ολοφάνερο πως η κοπέλα θα ζούσε ΑΝ φορούσε ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Γράφηκε εξ άλλου από πολλούς φίλους,κι εγώ θέλω μόνο να προσθέσω τα εξής για όλους όσοι δεν το μάθαμε από το ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!
α.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΖΩΝΗ
β.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
γ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ
δ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
Η σύγκρουση θα γίνει κάποτε..Τι θέλουμε;Να αποφύγουμε τη δεύτερη ,θανατηφόρα,σύγκρουση του σώματός μας με κάποιο από τα μέρη του αυτοκινήτου..
Πότε επιτέλους θα το καταλάβουμε;;
Είναι τόσο δύσκολο;Πόση ακόμη βλακεία,απαιδευσιά,απαξίωση της ζωής μας;;
Και τέλος ,θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και μακάρι να παραδειγματιστούμε και να αλλάξουμε…