Menu
in ,

Βάζει πλάτες ο Δήμος στο παραλιακό μέτωπο

Τις παρεμβάσεις και τις βελτιώσεις του παραλιακού μετώπου της πόλης επισκέφθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης .
Το παραλιακό μέτωπο του Αγίου Νικολάου βρίσκεται σε κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του Δήμου να δέχονται συνεχώς οχλήσεις από τους επισκέπτες της πόλης, σε αντίθεση με το εσωτερικό μέτωπο της πόλης όπου γίνονται συνεχώς αναπλάσεις, βελτιώσεις και νέα πεζοδρόμια.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα βοηθήσει με τις υπηρεσίες του, ώστε να βελτιωθούν οι υποδομές που υπάρχουν, να βελτιωθεί και να συντηρηθεί το πράσινο και ο φωτισμός της περιοχής. Εξάλου θετική είναι η εξέλιξη όσον αφορά τη μεταβίβαση του Κρατικού Λιμενικού Ταμείου στο Δήμο,όπως ενημέρωθήκαμε από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μουσουρούλη, ο οποίος ήδη υπέγραψε την Κοινή Υπουργική Απόφαση, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες μεταβίβασης.

Τα συνεργεία του Δήμου έχουν ξεκινήσει εργασίες και ελπίζουμε ότι θα γίνει έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που διαθέτει ο Δήμος. Στη διάρκεια της επίσκεψης ενημέρωσαν το Δήμαρχο για την πορεία των εργασιών, ο κ. Γιάννης Στεφανάκης, προϊστάμενος του Δ.Α.Ν. και ο κ. Μανώλης Καπαράκης, επιβλέπων – εργοδηγός της Τεχνικής Υπηρεσίας .

Την αισθητική – αρχιτεκτονική επίβλεψη του χώρου έχει αναλάβει η κ. Μάρω Δαγιάντη, αρχιτέκτονας και ειδική σύμβουλος, ενώ την επίβλεψη πρασίνου η κ. Όλγα Τσαγκαράκη από το τμήμα περιβάλλοντος του Δήμου.

Άγιος Νικόλαος 24/01/2013, Γραφείο Τύπου.

Leave a Reply

Exit mobile version