in ,

Αφήστε τις σάλτσες της διχόνοιας και ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας

Με αφορμή τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου από κάποιους που απέχουν επιδεικτικά από τα συμβούλια της δημοτικής κοινότητας και …καποιους αλλους που αυτοαποκαλούνται ως «δυνάμεις ή χρυσές εφεδρείες » αλλά και καποιες αλλες που έρχονται να μου κάνουν ένα ακόμη …μάθημα ήθους και συμπεριφοράς σε σχέση με τη λειτουργία του τοπικού συμβουλίου, θέλω να τους πω ότι οι ίδιοι μειώνουν τον εαυτό τους ακόμη περισσότερο με τα ψεύδη που λένε και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσω αναπάντητα και τα περί απαξίωσης του θεσμού του τοπικού συμβουλίου, τον οποίο υπηρετώ με υπευθυνότητα όλα αυτά τα χρόνια.

Τα μαθήματα αλλού κύριοι και κυρίες.  Κοιτάξτε τον καθρέπτη και παραδεχθείτε τα δικά σας λάθη, τα δικά σας κόμπλεξ, τις δικές σας αδυναμίες ή οτιδήποτε άλλο πρόβλημα έχει …στοιχειώσει μέσα σας, το οποίο βγάζει αυτή τη κακοψυχία, τη μιζέρια, τη κακοπροαίρετη κριτική στην οποία επενδύετε όλα αυτά τα χρόνια για ευνόητους λόγους.

Όπως έχω ξαναγράψει, το έργο το έχω ξαναδεί πάμπολλες φορές.  Για μια ακόμη φορά, καλούμε να απαντήσω σε αθλιότητες περί δήθεν προπηλακισμών, ύβρεων και απειλών προς το πρόσωπο συμβούλου ο οποίος άκουσον άκουσον κινδυνεύει και η σωματική !

Άλλωστε έχει πάει στη δικαιοσύνη το θέμα αυτό ! 

Τι άλλο θα ακούσω πλέον;;;

Αφήστε τις σάλτσες της διχόνοιας και ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας για την υπόλοιπη θητεία σας μερικοι .

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο ενοχλείστε με ότι κάνω και ότι δρομολογώ για τον τόπο μου, αυτός εξάλλου είναι και ο ρόλος μου.

Καλό λοιπόν είναι να μην μπερδεύετε τους …ρόλους αλλά και την ευγένεια μου με …αδυναμία και ας δείξετε λιγο σεβασμό  προς τους συμπολίτες μου, οι οποίοι μας τίμησαν με τη ψήφο τους.

 

Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Βραχασίου

Γ. Φθενάκης