in

Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Prodigy, Kιθ Φλιντ

Νεκρός βρέθηκε σε ηλικία 49 χρονών ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος, ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του.
Οι πρώτες πληροφορίες στα βρετανικά μέσα έκαναν λόγο ότι ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος εντοπίστηκε νεκρός τη Δευτέρα από την αστυνομία στο σπίτι του στην Αγγλία, χωρίς να αντιμετωπίζουν τον θάνατό το ως ύποπτο.

«Κληθήκαμε μετά από ανησυχίες που υπήρχε για την υγεία ενός άνδρα, λίγο μετά τις 8:10 το πρωί της Δευτέρας. Πήγαμε εκεί και δυστυχώς ο 49χρονος ήταν νεκρός. Η οικογένειά του έχει ενημερωθεί. Ο θάνατός του, δεν θα αντιμετωπιστεί ως ύποπτος», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο Κιθ Φλιντ μαζί με τον Λίαμ Χάουλετ. και τον Λίροϊ Θόρνχιλ δημιούργησαν τους θρυλικούς Prodigy το 1990. O Φλιντ ξεκίνησε ως χορευτής στο γκρουπ, ενώ τραγούδησε τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες των Prodigy, «Firestarter» και «Βreathe», που και οι δύο έφτασαν στο νούμερο ένα των charts.
Λιγο μετά  η μπάντα ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram πως ο θάνατος του βασικού τραγουδιστή της οφείλεται σε αυτοκτονία.
«Οι πληροφορίες ισχύουν. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ο αδερφός μας Keith, έδωσε τέλος στη ζωή του το σαββατοκύριακο. Είμαστε σοκαρισμένοι, εξαγριωμένοι και συντετριμμένοι», γράφουν χαρακτηριστικά τα μέλη του συγκροτήματος στο επίσημο προφίλ.

liberal.gr