in ,

Αυτή την βραδιά δεν πρέπει να την χάσεις: Cocktail Night by Dinapoja την Τετάρτη 8/7 στο ARODO coffee beer & more

To ARODO coffee beer & more ξεκινάει τις θεματικές του βραδιές με κάτι δυναμικό, κάτι διαφορετικό, κάτι που σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη σας.

Την Τετάρτη 8/7 λίγο μετά τις 20.00 Cocktail Night by Dinapoja!!!

Με έδρα της το Ηράκλειο της Κρήτης, η εταιρία Dinapoja έρχεται στον Άγιο Νικόλαο για να μας παρουσιάσει σε μία μοναδική βραδιά, πρωτότυπα κοκτέιλ μέσα από τα δικά της προϊόντα όπως σιρόπια, λικέρ, αρωματισμένες ζάχαρες και shrub.

Η παραγωγή των προϊόντων Dinapoja βασίζεται στην ήπια εκμετάλλευση φυσικών βιολογικών υλικών και όχι στη χρήση αρώματος. Παρασκευάζονται με παραδοσιακό και χειροποίητο τρόπο, συνδυάζοντας παλιές παραδοσιακές συνταγές και συνταγές άλλων πολιτισμών με προσωπική δημιουργικότητα. Η επεξεργασία των λουλουδιών και βοτάνων γίνεται εξαιρετικά ήπια, χωρίς χρωστικές, χημικές και συντηρητικές ουσίες. Φρέσκα φρούτα, άνθη και βότανα με έντονα χρώματα και σαγηνευτικές μυρωδιές δίνουν το υπέροχο άρωμα και κάνουν κάθε προϊόν, μια πρόσκληση για νέες γαστρονομικές ανακαλύψεις, οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινή ζωή.

Σε μία μαγική βραδιά με θέα το απέραντο γαλάζιο , τον dj Marnelos να επιλέγει τις καλύτερες μουσικές επιλογές,  στο ομορφότερο μπαλκόνι της πόλης και με ένα λαχταριστό κοκτέιλ στο χέρι, η επιλογή φαίνεται… μονόδρομος!

ARODO coffee beer & more….εσύ θα μείνεις απ΄έξω;;;