in ,

Αυλαία στο Μικρό Φεστιβάλ για το 2018 – 2019, ο Χάρης Αλεξάκης ευχαριστεί για όλα, όλους

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μεγάλη επιτυχία ο τέταρτος κύκλος του «Μικρού Φεστιβάλ» στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ με μια μοναδική συναυλία του Νικου Κηπουργού με τον Δώρο Δημοσθένους την Τζένη Φραγκούλη τον Γιώργο Γεροντή τον Βαγγέλη Περράκη την ορχήστρα δωματίου και τα χορωδιακά σύνολα του Ωδείου Τέχνης.


Το Μικρό φεστιβάλ δημιουργήθηκε από το ΠΑΟΔΑΝ μέσα από την ανάγκη για την ύπαρξη εναλλακτικών προτάσεων κατά την χειμερινή περίοδο τόσο για το ενήλικο κοινό όσο και για τους μικρούς μας φίλους.

Με την συνεργασία και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ωδείου Τέχνης Κρήτης καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα που κάλυπτε όλο το μουσικό φάσμα.

Σε αυτή την πορεία είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες όπως Αλκίνοος Ιωαννίδης Φοίβος Δεληβοριάς Αγγελική Τουμπανάκη Δώρος Δημοσθένους Gadjo Dillo, Ντόρα Μπακοπούλου, Contra tempo,Haig Yazdjian, Αργύρη Μπακιρτζή, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και πολλούς ακόμα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια για να γίνει θεσμός το Μικρό φεστιβάλ τους χορηγούς μας που χωρίς την στήριξη τους δεν θα γινόταν τίποτα τους υπάλληλους του ΠΑΟΔΑΝ, τα μέσα ενημέρωσης του τόπου μας που πρόβαλλαν με το καλύτερο τρόπο το φεστιβάλ,τους συνεργάτες μας που ήταν πάντα εκεί όταν τους χρειαστήκαμε, όλους τους εθελοντές που αγκάλιασαν την προσπάθεια, τα μέλη του ΠΑΟΔΑΝ και ιδιαίτερα την πρόεδρο Ελπινικη Γιατζακη για την στήριξη και για το ατελείωτο τρέξιμο της, την Fani Batzaki που έβαλε αγάπη στις αφίσες της μα πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω την Σοφια Αρακαδακη και την Ειρήνη Παναγιωτάκη και το Ωδείο Τέχνης Κρήτης που μέσα σε αυτά τα 4 πολύ ωραία χρόνια γελάσαμε κλάψαμε τσακωθήκαμε διασκεδάσαμε άλλα καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο για το τόπο μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να διοργανώνουμε το «Μικρό Φεστιβάλ» θα κλείσω όπως είχαμε ξεκινήσει στο πρώτο δελτίο τύπου του φεστιβάλ:

Στον αντίποδα των κρίσεων στέκεται πάντοτε η τέχνη, όπως όλοι γνωρίζουμε ή όπως είχε γράψει ο Γιώργος Σεφέρης: «η Τέχνη είναι το υψηλότερο μέσο που βοηθά τους ανθρώπους να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο»! Και είναι αλήθεια πως τίποτα δεν μας ενώνει καλύτερα από μια κοινή καλλιτεχνική εκδήλωση, και με τη σκέψη αυτή ξεκινάμε!