in , ,

Αυλαία στο κοινωνικό θερινό σινεμά.

Με γεμάτες τις καρέκλες ολοκληρώθηκαν οι προβολές στο Θερινό Κοινωνικό σινεμά των ΝΕΩΝ Νεάπολης το βράδυ της Τετάρτης στον Δημοτικό κήπο της πόλης. Πολλά παιδιά μη έχοντας καταλάβει ότι η ταινία αυτή ήταν η τελευταία ρωτούσαν διαρκώς πότε θα είναι η επόμενη με τα μέλη των ΝΕΩΝ να τους εξηγούν ότι ίσως προχωρήσουν σε άλλες προβολές το φθινόπωρο.
25 8 16 νεοι σινεμα 2
Μόνο ικανοποίηση και χαρά σίγουρα θα νοιώθουν τα μέλη του δραστήριου συλλόγου διότι πέρα από τις όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας προς τους μικρούς τους φίλους συγκέντρωσαν και πολλές πάρα πολλές τσάντες αγάπης που παρέδωσαν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Νεάπολης σε συνεργασία με τον ΟΚΥΔΑΝ.
 
Με την ολοκλήρωση  και αυτών των προβολών αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά το αθόρυβο έργο του συλλόγου των ΝΕΩΝ προς την κοινωνίας και τον συνάνθρωπο καθώς τα μέλη του συλλόγου ακούραστα ξανά έστηναν και μάζευαν στην συνέχεια σε κάθε προβολή ένα μικρό κινηματογράφο χωρίς ποτέ να παραπονεθούν ή να κουραστούν. Ο σκοπός πάνω απ όλα είχε σημασία και στην περίπτωση του Θερινού κοινωνικού σινεμά ήταν διπλός, και να ψυχαγωγηθούν οι μικροί και όχι μόνο φίλοι των ΝΕΩΝ αλλά και να ενισχυθεί μια δομή που στηρίζει οικογένειες με πραγματικές ανάγκες.
Οι ΝΕΟΙ τα πέτυχαν περίφημα και στις δύο περιπτώσεις.
 
ΘΑΝΟΣ Κ