in ,

Αυλαία για του Φτου ξελευτερία 6…και καλό καλοκαίρι

Έπεσε η αυλαία για του Φτου ξελευτερία 6…στο Β’ δημοτικό σχολείο της Νεάπολης

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 έπεσε η αυλαία για το Φτου ξελευτερία 6. Από το πρωί, με καλοκαιρινή διάθεση οι μαθητές, αφού παρακολούθησαν επίδειξη δεξιοτήτων με ποδήλατα, από τον Ποδηλατικό Όμιλο «ΔΡΗΡΟΣ», ξεχύθηκαν με τα ποδήλατά τους στους δρόμους της Νεάπολης.

 

Στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια στην αυλή του σχολείου, δράσεις που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί: Χαροπούλου Γεωργία, Πούλιου Βασιλική, Νικολουδάκη Γωγώ, Μηχαηλίδου Αργυρώ, Μαγούλη Βασιλεία, Σωτηράκου Κατερίνα, Βιολέτης Κώστας, Λάμπρου Βασιλική, Γκούτης Γιώργος, Στεφανακίδης Χρήστος, Παπαδάκη Ελένη, Κουτρουμάνη Μαρία, Χατζάρας Μιχάλης και Λαγονικάκη Μαρία. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μελωδίες και τραγούδια που επιμελήθηκε η μουσικός του σχολείου Μαρκοπούλου Ιακωβίνα.

 

Το ίδιο απόγευμα, η αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης μεταμορφώθηκε σε μια απέραντη παραλία και με τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, τα κάρβουνα πήραν φωτιά, τα σουβλάκια μύρισαν, τα αναψυκτικά πάγωσαν και με τη μουσική δυνατά το SUN(σαν) BEACH PARTY II ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους… Το κοινό απόλαυσε χορούς από «Το σπίτι της Τέχνης», της Αδριάνης Γαλανού και έπαιξε (σαν) στην παραλία.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους όλες αυτές τις ημέρες, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά του Φτού Ξελευτερία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου, στο Φτου Ξελευτερία 7.

Καλό Καλοκαίρι!!!