in

Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ στον…πάγκο πιτσαρίας![VIDEO]

Πραγματικά ασυγκράτητο ήταν ένα ζευγάρι σε πιτσαρία στην Αγγλία, αφού έκαναν σεξ μέσα στο κατάστημα όση ώρα περίμεναν να ετοιμαστεί η παραγγελία τους, δίπλα μάλιστα στους υπαλλήλους που εργάζονταν κανονικά.
Μπορεί δίπλα τους οι εργαζόμενοι να δούλευαν κανονικά, το ζευγαράκι όμως από την Αγγλία «διψούσε» τόσο για σεξ, που δεν μπορούσε να περιμένει να ολοκληρωθεί η παραγγελία του!
Η 29χρονη Ντανιέλα Χιρστ και ο 31χρονος Κρεγκ Σμιθ κρύφτηκαν πίσω από τον ψηλό πάγκο και άρχισαν να ερωτοτροπούν, όμως ήταν άτυχοι… καθώς η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε τα πάντα!
Το κατάστημα, τους κατήγγειλε και τώρα θα πρέπει να παρουσιαστούν στο δικαστήριο για να απολογηθούν για την πράξη τους.
Οι δυο τους αρχικά «προσομοιάζουν» την σεξουαλική πράξη, ενώ λίγο αργότερα η κοπέλα σκύβει πίσω από τον πάγκο και  κάνει στοματικό σεξ στον φίλο της. Την ίδια ώρα, ο υπάλληλος ολοκληρώνει την πίτσα τους!
Ο Κρεγκ Σμιθ, εξηγώντας στην εφημερίδα Sun, τι συνέβη, λέει: «Αφού παραγγείλαμε τις πίτσες, αρχίσαμε να μιλάμε για όλα τα μέρη που είχαμε κάνει σεξ μεταξύ μας μέχρι τότε. Τα κορυφαία πέντε ήταν ένα λεωφορείο, ένα βανάκι, ένα ξενοδοχείο, μια πισίνα και ένα γήπεδο. Ε, θελήσαμε να δούμε αν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε».

COUPLE HAVING S""X in a Domino's pizza PLAIN VIEW


newsbomb.gr