in

Αστυνομικός πάει σε 93χρονο θύμα ληστείας και καταλήγει να…παίζει πιάνο![VIDEO]

Η επίσκεψη σε ηλικιωμένους και  άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες έχει γίνει μέρος της ρουτίνας πια για τους αστυνομικούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, όμως αυτός εδώ ο αστυνομικός έδειξε τον πλέον υπερβάλλοντα ζήλο.
Ανταποκρινόμενοι σε κλήση για διάρρηξη σε σπίτι 93χρονου στο Nottinghamshire, οι αστυνομικοί φαίνεται πως εντυπωσιάστηκαν απ’ αυτό. Για την ακρίβεια ο ένας απ’ τους δύο, όταν είδε το πιάνο στο σαλόνι και πάνω σε αυτό ανοιχτή μια παρτιτούρα με ένα κομμάτι του Σοπέν.
Όταν διαπίστωσε πως το αγαπημένο τραγούδι του ηλικιωμένου ήταν το ίδιο κομμάτι που λάτρευε και ο παππούς του, ο ένας αστυνομικός κάθισε στο πιάτο και άρχισε να το παίζει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook.
«Είπα ότι μπορούσα να παίξω και έτσι με κάλεσε να παίξω γι’ αυτόν, κάτι που έκανα. Του έφτιαξε κυριολεκτικά τη μέρα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο», έγραψε ο αστυνομικός και σημείωσε ότι ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση που του χάρισε η δουλειά του. «Πραγματικά με έκανε να νιώσω καλά με τον εαυτό μου και τη δουλειά που κάνω».
Το βίντεο που μοιράστηκε ο αστυνομικός μετρά ήδη 2.000 shares.

Nottinghamshire Police PCSO plays piano for 93 year old man


news247.gr