in

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες on camera από λάθος σε σύζυγο ποδοσφαιριστή! [VIDEO]

Απίστευτο περιστατικό στην Κύπρο με σύλληψη γυναίκας ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς, επειδή δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μαζί της!

Την Τετάρτη στην περιοχή Μακεδονίτισσας στην Λευκωσία Αστυνομικοί συνέλαβαν από λάθος την σύζυγο του ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς, Λουΐς Κάρλος επειδή υπήρχε η πληροφορία ότι στο σημείο όπου διαδραματίστηκε το περιστατικό, γινόταν παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.
Οι αστυνομικοί (ένας άντρας και μια γυναίκα) κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο σημείο για διερεύνηση της πληροφορίας, είδαν την γυναίκα του ποδοσφαιριστή να περπατά στο δρόμο για να πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο.
Οι ντυμένοι με πολιτικά αστυνομικοί σταμάτησαν την σύζυγο του Λουίς Κάρλος για έλεγχο, αλλά επειδή δεν μιλάει αγγλικά την συνέλαβαν βάζοντας την με άγριο τρόπο στο αυτοκίνητο μέχρι να εξακριβωθούν τα στοιχεία της.
Παρότι η γυναίκα φώναζε και έκλαιγε και έδειχνε τρομοκρατημένη δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με αποτέλεσμα να της περάσουν χειροπέδες.
Επειτα από λίγο το περιστατικό λύθηκε, με την Βραζιλιάνα να κάνει καταγγελία στην πρεσβεία της χώρας της για ότι συνέβη.
Μάλιστα, ο Λουίς Κάρλος ζήτησε να εγκαταλείψει την Κύπρο.

Σάλος με βίντεο σύλληψης γυναίκας του Κάρλος - Οι εξελίξεις


ΠΗΓΗ: sdna.gr