in ,

Αστυνομικοί απ΄ όλο τον κόσμο σε συνέδριο στον Άγιο Νικόλαο το Μάιο του 2018

 
 
 
Η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών έχει αναδείξει το έργο της μέσα από τις δράσεις της όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.
 
Αυτή την φορά κατάφερε κάτι ξεχωριστό για το νομό Λασιθίου. Μετά την  παρουσίαση του τόπου μας και την πρόθεση των μελών της Τ.Δ. Λασιθίου να αναλάβουν τις εργασίες για το επόμενο Πανελλήνιο συνέδριο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος αποφάσισε ομόφωνα το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο  της Διεθνούς  Ενώσεως Αστυνομικών να διεξαχθεί στο ξενοδοχείο “ Mirabello Beach & Village” στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.
 
Έτσι, από την Τετάρτη 09 έως και την Κυριακή 13 Μαΐου 2018,μέλη των Τοπικών Διοικήσεων της Δ.Ε.Α. από όλη την χώρα, αλλά και μέλη  ξένων  αντιπροσωπιών ανά τον κόσμο, θα παρευρεθούν στο Νομό Λασιθίου. Το πρόγραμμα  πέρα των εργασιών του συνεδρίου, θα περιλαμβάνει και εκδρομές σε όλο το νομό μας. Οι σύνεδροι αλλά και οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το τόπο μας , να γευτούν τα  παραδοσιακά  εδέσματά του, να περπατήσουν στις γραφικές πόλεις  του Νομού μας και να επισκεφθούν τις τοπικές αγορές.
 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Λασιθίου ήδη έχει αρχίσει τις συναντήσεις με τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες ,  προκειμένου να στηρίξουν  αυτή τους την δράση, καθώς η επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του συνεδρίου θα φέρει τεράστια προβολή στον τόπο μας.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου
 
 
          Ο Πρόεδρος                                                                   Η Γενική Γραμματέας
 
Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                               Ζερβάκη Μαρία-Σπυριδούλα